PRIMUL ORDIN de PROTECȚIE în mediul RURAL, emis de polițiștii din Constanța, pentru VIOLENȚA în FAMILIE

PRIMUL ORDIN de PROTECȚIE în mediul RURAL, emis de polițiștii din Constanța, pentru VIOLENȚA în FAMILIE

O femeie din satul Sinoe, care a fost bătută de soțul ei a obținut de la polițiști primul ordin de protecție provizoriu emis în mediul rural de la apariția legii privind violența în familie. Soțul agresor a fost evacuat din casă.

Polițiștii Secției 5 Rurală Cogealac au fost sesizați, ieri, la ora 11:00, de către o femeie, de 41 de ani, din localitatea Sinoe, județul Constanța, despre faptul că la domiciliul său are loc un scandal. Echipajul de poliție deplasat la fața locului a stabilit faptul că soțul femeii în cauză, în vârstă de 44 de ani, a agresat-o fizic. Plițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu conform procedurilor legale.

Tot ieri, la ora 13.30, polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 52 de ani, din oraș, că la domiciliul fiicei sale are loc un scandal. Polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, soțul femeii în cauză, în vârstă de 50 de ani, din

Constanța, a venit la apartamentul fiicei sale, unde i-a cerut soției, aflată în respectiva locație, să revină la domiciliu. Astfel, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind obligat să păstreze o distanță minimă de 150 de metri față de soția sa.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Munteanu, până acum, polițiștii au emis 14 ordine de protecție provizorii emise în judetul Constanța, dintre care 13 în municipiu si unul secția 5 rurală.