A fost ucis în închisoare Epstein, spaima copiilor și prietenul președinților?

A fost ucis în închisoare Epstein, spaima copiilor și prietenul președinților?

Rezultatele autopsiei lui Jeffrey Epstein sugerează că miliardarului i-a fost rupt gâtul. Medicii au descoperit mai multe fracturi ale oaselor în această zonă.

Potrivit raportului medicilor legiști, unul dintre oasele rupte a fost hioidul, care se află aproape de ”mărul lui Adam” la bărbați. Deși, în mod uzual, se cunoaște că fractura de hioid apare în cazul spânzurării, experții au declarat pentru Washington Post că fractura de acest tip este mai frecventă în cazul victimelor ucise prin strangulare.

Informațiile vehiculate în contextul morții lui Epstein, au stârnit o serie de teorii ale conspirației din cauza circumstanțelor bizare în care a survenit decesul. Se pare că Epstein a fost găsit spânzurat în celula sa, sâmbătă, la Centrul Metropolitan de Corecție, la doar o zi după ce instanța a desigilat înregistrările în care miliardarul e acuzat de Virginia Giuffre că a folosit-o ca sclavă sexuală în adolescență.

În vârstă de 66 de ani, Jeffrey Epstein a fost un cunoscut miliardar american, om de afaceri și filantrop. Afaceristul avea legături strânse cu politicieni și persoane influente din SUA și din alte țări, inclusiv cu președinții Donald Trump și Bill Clinton. El a fost acuzat de trafic de minore și de exploatarea acestora.

Ne puteți urmări și pe Google News

Jeffrey Epstein și-a recunoscut vinovăția în 2008 în statul Florida, unde fusese acuzat de infracțiuni sexuale minore. Deși a avut de executat o condamnare la un an și o lună de închisoare, acesta nu a fost înregistrat ca infractor sexual cu acea ocazie.

Miliardarul american a fost însă arestat din nou în iulie, pe un aeroport, în urma dezvăluirilor publicației Miami Herald despre acordul încheiat de el cu procuratura în 2008.  Anul acesta procurorii federali din Manhattan l-au acuzat pe Epstein de trafic sexual de minore și colectarea de pornografie infantilă. De data aceasta Epstein a pledat nevinovat. Dacă ar fi ajuns să fie condamnat, risca până la 45 de ani de închisoare.

Sursa: Variety.com