9.500 de oameni de ordine vor la parte la meciul România-Ungaria

9.500 de oameni de ordine vor la parte la meciul România-Ungaria

După incidentele de anul trecut din Capitală, reprezentanţii Jandarmeriei au evitat să publice traseul şi ora se sosire a trenului de la Budapesta, de teama unor eventuale incidente între fanii români şi maghiari

Securitatea în Capitală va fi asigurată de 3.000 de mascaţi plus alţi 6.500 de poliţisâşti îi vor seconda în ţară. Totuşi, gara în care se vor opri cele două garnituri cu suporteri maghiar este neconuscută, din motive de securitate. Dacă anul trecut maghiarii au coborât în Gara de Nord, de această dată, forţele de ordine au luat în calcul şi gările Obor şi Băneasa. 

Astfel, în jurul orei 11.00, trenul cu suporterii maghiari care vin să asiste la meciul de pe "Arena Națională" a ajuns la Târgu Jiu, însă nu a oprit în stație.

Pe lângă maghiarii care s-au deplasat pe cont propriu la Bucureşti, fanii care sosoesc cu trenul vor fi transportaţi imediat către stadion cu autobuze puse la dispoziţie din partea Primăriei urmând ca aceştia să se oprească în zona terenului de fotbal Electroaparataj, în fan-zone-ul situat în apropierea peluzei în care sunt situate sectoarele fanilor maghiari. 

Ne puteți urmări și pe Google News

"Premergător competiţiei au avut loc întîlniri cu reprezentanţi ai autorităţilor ungare şi ai galeriei echipei oaspete. Cei din urmă au fost informaţi cu privire la legislaţia românească" Direcţia de comunicare a Jandarmeriei Române