Evenimentul Zilei > Actualitate > PDL a trecut pe verde. Explicaţia PSD: „Îi fluiera lumea”
PDL a trecut pe verde. Explicaţia PSD: „Îi fluiera lumea”

PDL a trecut pe verde. Explicaţia PSD: „Îi fluiera lumea”

Folosirea culorii verde în loc de portocaliu în campania de la Neamț a fost o strategie folositoare pentru PDL care i-a încurcat pe adversarii de la USL.

Strategia PDL de a înlocui culoarea portocaliu cu verde în campania electorală din Neamţ a dat rezultate. Această situaţie este recunoscută şi de competitorii de la PSD. Vicepreşedintele PSD Ioan Chelaru, implicat direct pe frontul electoral din Neamţ, a văut cu ochii lui efectele culorii verde folosite de candidatul PDL Adrian Rădulescu.
"La prima vedere, culoarea verde cu care se înfăţişează Rădulescu de la PDL dă rezultate. Până se dumireşte lumea de la ce partid este, nu reacţionează negativ", spune Chelaru. Senatorul de Neamţ spune că Rdăulescu nu a a adoptat întâmplător culoarea verde şi că renunţarea la portocaliu face parte dintr-o strategie electorală. “Îi fluiera lumea când apăreau pe la porţi cu portocaliu. De asta au trecut imediat pe verde", a declarat vicepreşedintele PSD.
Cum explică candidatul PDL preferința pentru verde
Candidatul PDL Adrian Rădulescu spune că preferă verde deoarece este un specialist agricol. "Nu am renunţat la portocaliu, dar este o campanie parţială într-un colegiu şi, eu fiind specialist agricol, am considerat că este o culoare care mă reprezintă", a declarat Rădulescu.
Și europarlamentarul PDL Cristian Preda a comentat schimbarea culorii partidului în campaniile de la Neamț și Baia Mare.
Pe 21 august în județul Neamț au loc alegeri parțiale pentru un loc de deputat, devenit vacant după decesul lui Victor Surdu (PSD). În competiție s-au înscris Adrian Rădulescu (PDL) și Liviu Harbuz (PSD).
Candidatul PDL folosește pe afișele și banner-ele electorale culoarea verde.
O altă lovitură primită de PSD și PNL în campania pentru alegerile din Neamț a fost trecerea deputatului Ioan Munteanu în tabăra PDL. Deputatul PSD de Neamț și-a anunțat susținerea pentru Adrian Rădulescu, candidatul PDL. Mișcarea lui Munteanu a fost o lovitură deoarece el urma să fie candidatul PSD și al USL epntru postul de președinte al CJ Neamț.
CITIȚI ȘI

  • Deputat PSD, suporter al candidatului PDL pentru colegiul din Neamţ
  • De ce candidatul PDL din Neamţ este verde şi nu portocaliu. Cristian Preda: există un blocaj cromatic
  • Liviu Harbuz, în cărţi pentru locul de deputat rămas liber după decesul lui Victor Surdu
  • Doi "agricultori" se bat pentru scaunul de deputat lăsat liber de Victor Surdu
  • A murit Victor Surdu, soţul Angelei Similea

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News