Evenimentul Zilei > Actualitate > Prezentatoare TVR, cerută în direct de nevastă
Prezentatoare TVR, cerută în direct de nevastă

Prezentatoare TVR, cerută în direct de nevastă

De astăzi, echipa Tonomatului DP2 aduce matinalul "Vară, fete şi vedete" la TVR 1.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la 8.00 la 10.00, Diana Dimian, Eda Marcus, Mihnea Mihăiţă şi Andreas Petrescu, patru membri ai echipei Tonomatului DP2, vor urca pe terasa Magazinului Cocor din Bucureşti pentru a transmite pe TVR 1 un program matinal estival, din mijlocul Bucureştiului. Nu vor lipsi invitaţii, vedetele, recomandările de vacanţă, dar şi tendinţele în materie de machiaj, coafuri, destinaţii de lux sau reţete gastronomice, toate gândite de Aimee d‘Albon, producătoarea emisiunii.

Diana Dimian şi Eda Marcus sunt printre cele mai frumoase şi discrete prezentatoare TV. Despre avantajele apariţiei pe sticlă, viaţa privată, dar şi secrete, vedetele au povestit pe larg într-un interviu pentru "Evenimentul zilei".

EVZ: E greu cu trezitul dimineaţa?
Diana Dimian:
Nu, nu e deloc greu! Sunt o persoana matinală, chiar şi în concediu.
Eda Marcus:
Uşor nu e în nici un caz, însă plăcerea cu care facem această meserie atenuează foarte mult părţile mai puţin plăcute.

Cât de mult contează frumuseţea într-o carieră "pe sticlă"?
Diana Dimian:
Aspectul fizic e important în momentul în care apari la televizor. Dar e o mică parte din ceea ce înseamnă televiziunea: frumuseţea se vede în primele secunde, abia după începe greul, când trebuie să şi transmiţi ceva!
Eda Marcus: Lumea televiziunii cere şi va cere întotdeauna oameni care să atragă, să treacă dincolo de sticlă. Spre deosebire de munca la radio unde nu se vede nimic, la televizor se vede tot! Trebuie să ai mai mult decât nişte trasături anatomice frumoase pentru a face această meserie. Ştim că am ajuns aici nu numai pentru că suntem arătoase!

Cum vă descurcaţi cu avansurile bărbaţilor?
Diana Dimian:
Orice bărbat e liber să încerce. Contează însă ce aleg eu! De vreo doi ani primesc scrisorele de amor pe adresa televiziunii de la acelaşi bărbat care m-a cerut deja de soţie.
Eda Marcus:
Avansurile sunt în limita bunului simţ. De cele mai multe ori primesc mesaje sau emailuri de la admiratori. Cea mai amuzantă întâmplare a fost un telefon în direct al unui telespectator care m-a cerut de nevastă.

Daca vi s-ar propune să pozaţi în Playboy, v-ar interesa?
Diana Dimian:
Nu e ceea ce mi-am propus în viaţă, aş fi foarte greu de convins.
Eda Marcus:
În niciun caz! Fotografiile sunt incendiare prin faptul că până acum nu am pozat în costume de baie şi nu am fost surprinse într-o ipostază asemănătoare. Am avut mare grijă ca nimic să nu cadă în extrema cealaltă, să nu existe interpretări de niciun fel, pentru că nu suntem protagoniste de scene incendiare şi nici nu vom fi vreodată.

Prietenii voştri au fost geloşi când au văzut fotografiile?
Diana Dimian:
Gelos? De ce? E mândru de ceea ce are acasă!
Eda Marcus:
Eu nu am prieten şi, chiar dacă aş fi avut, nu ar fi avut de ce să fie gelos.

Mergeţi la evenimente mondene…
Diana Dimian:
Pentru mine e o perioadă aglomerată având în vedere că sunt în anul trei la doctorat în domeniul teatru. Asta mă face să citesc mai mult cărţi, şi nu tabloide şi să merg la teatru sau şcoală, şi mai puţin la evenimente mondene.
Eda Marcus:
Eu sunt atipică când vine vorba de viaţa mondenă. Prefer să stau acasă să mă uit la un film sau să ies cu prietenii mei decât să merg la mondenităţi unde lumea vine să se afişeze şi să-şi prezinte cele mai noi achiziţii vestimentare, care, de cele mai multe ori, nu sunt nici ale lor! E o lume a aparenţelor şi nu mă dau în vânt după ea, însă ştiu că îşi are şi ea rostul.

PASIUNI

Eda are jucării de-o vârstă cu ea

Până la 28 de ani, Eda Marcus a strâns un număr impresionant de jucării. "Cele mai multe dintre ele sunt daruri primite în copilărie de la părinţi sau de la prietenii lor. Multe dintre ele sunt la fel de «mari» ca şi mine, iar altele, poate şi mai bătrâne. Fiecare îmi trezeşte câte o amintire şi, de aceea, nu renunţ la ele. Când voi avea un copil, vom fi amândoi doi copilaşi cu aceeaşi plăcere pentru jucării", a spus Eda.

"Cea mai amuzantă întâmplare a fost un telefon în direct al unui telespectator care m-a cerut de nevastă."
EDA MARCUS, prezentatoare TV

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.