La acţiune iau parte 210 de siguranţă publică şi investigaţii criminale, 30 de lucrători ai Serviciului de Poliţie Metrou, 150 de agenţi rutieri, opt lucrători ai Serviciului Furturi de Auto, 20 de luptători ai Serviciului Poliţiei pentru Intervenţie Rapidă şi şase lucrători ai Serviciului de Poliţie Canină, însoţiţi de câini.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier vor asigura fluidizarea traficului, iar patrulele de siguranţă publică şi echipajele de flagrant vor acţiona pentru prevenirea conflictelor şi evacuarea din zonă a persoanelor care au un comportament neadecvat.

Măsuri speciale vor fi luate în zona Palatului Parlamentului în sensul combaterii cerşetoriei, a vagabondajului şi a comerţului ambulant.

Pe traseul competiţiei au fost montate tribune cu o capacitate de 38.388 de locuri, accesul publicului spre tribunele din Parcul Izvor făcându-se pe bază de bilet prin parc, dinspre Splaiul Independenţei, spre tribunele de la intersecţia Bulevardului Libertăţii cu Calea 13 Septembrie, prin Bulevardul Libertăţii dinspre Piaţa Regina Maria, iar spre tribunele dispuse în curtea Palatului Parlamentului, accesul se face pe pasajul dispus pe Bulevardul Naţiunile Unite dinspre Parcul Izvor.

Sursa:Mediafax