În accident au fost implicat patru autovehicule.

„Cele 3 victime decedate au fost încarcerate, ele fiind scoase cu ajutorul accesoriilor de pe autospeciala de descarcerare. Cea de-a patra victimă, cu multiple traumatisme, însă conştientă şi cooperantă, a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la Unitatea Primiri Urgenţe Alexandria”, precizează ISU Teleorman.

Conform IPJ Teleorman, accidentul s-a produs după ce un şofer ar fi ieşit din coloană şi a intrat în coliziune frontală cu o autospecială. Traficul în zona unde a avut loc accidentul se desfăşoară pe o singură bandă de mers.

Accidente grave produse în 2020
29 mai – Trei persoane au murit, între care şi un copil în vârstă de un an într-un accident rutier care s-a produs pe drumul E 581, între localităţile Berheci şi Ireasca, din judeţul Galaţi, între un autoturism şi o autoutilitară de 7,5 tone.

14 martie – Patru persoane au murit în urma unui accident rutier care a avut loc pe DE581, în apropierea municipiului Bârlad. În accident au fost implicate un autoturism şi o căruţă.

Accidente grave produse în 2019
25 decembrie – Trei persoane au decedat şi alte patru au fost rănite într-un grav accident rutier pe DN2, la ieşirea din municipiul Urziceni spre Buzău.

6 octombrie – Patru persoane au murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul a avut loc pe DE 583, în afara localităţii Bălţaţi din Iaşi, din cauza unui şofer care a efectuat în trafic o manevră neregulamentară de întoarcere.

26 septembrie – Trei persoane, printre care un copil de 10 ani, au murit şi patru au fost grav rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc pe DN2/E85, în afara localităţii Slobozia Bradului, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.
1 septembrie – Trei persoane au decedat, între care şi o fetiţă de trei ani, iar alte trei au fost grav rănite într-un accident rutier petrecut pe DN 2, în zona localităţii buzoiene Mihăileşti.

26 august – Trei persoane, între care şi un copil, şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut în Defileul Topliţa-Deda, judeţul Mureş, între localităţile Stânceni şi Ciobotani, după ce un autoturism s-a tamponat de un autocamion.

29/30 iunie – Cinci persoane au murit şi şapte au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut pe DE 581, pe raza localităţii Bădeana, judeţul Vaslui, fiind activat Planul Roşu de intervenţie. Accidentul a fost provocat de un şofer în vârstă de 31 de ani care s-a angajat într-o depăşire neregulamentară.

26 mai – Trei bărbaţi au murit într-un accident rutier produs pe DN 61, în localitatea Milcovăţu din judeţul Giurgiu.

24 ianuarie – Patru persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier, pe Drumul Naţional 65, în judeţul Teleorman. Din cauza vitezei, dar şi a carosabilului umed, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi acesta s-a izbit de un copac. Toţi cei patru aveau vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani