Evenimentul Zilei > Social > 300 de oferte la Help Net
300 de oferte la Help Net

300 de oferte la Help Net

Lanţul de farmacii a scos la concurs posturi pentru toată ţara.

Extinderea continuă a companiei Help Net face ca, în următorii doi ani, echipa să ajungă la 250-300 de oameni, la nivel naţional. Sunt disponibile îndeosebi posturi de farmacist, farmacist diriginte, asistent operator calculator şi îngrijitoare, dar şi locuri de muncă în domenii precum resurse umane, vânzări, marketing, achiziţii sau IT. Cele mai multe posturi sunt cele de farmacist.

Dacă vrei să lucrezi la Help Net, indiferent că este vorba despre farmacie sau despre sediul administrativ, trebuie să treci printr-o serie de teste.

„Există o serie de probe. Este vorba despre teste psihologice, de competenţe profesionale, de utilizare a calculatorului sau de cunoaşterea unei limbi străine, în funcţie, bineînţeles, de postul pentru care se aplică“, spune Isabelle Iacob, directorul general al Help Net Farma. Vei susţine interviuri cu specialiştii în resurse umane şi apoi cu şeful departamentului la care vrei să lucrezi.

Orar flexibil

Ca angajat la Help Net poţi avea un program flexibil şi posibilitatea de a opta pentru lucrul într-o farmacie aproape de casă. Sunt multiple posibilităţi de dezvoltare, promovare şi instruire. Pe fondul lipsei de specialişti, câştigul salarial în domeniul farmaceutic este substanţial şi, spun reprezentanţii Help Net, „strâns legat de performanţa individuală, evaluată pe baza unor criterii cantitative şi calitative clare“. Pe lângă bonificaţii lunare sau anuale, ca angajat al Help Net, spun reprezentanţii companiei, vei avea parte de petreceri, excursii, vacanţe în străinătate.

CARTE DE VIZITĂ

Locul 12 în „Top 100 Capital“

> Firma are aproape 900 de angajaţi la nivel naţional, media de vârstă fiind de 32 de ani;

> Este una dintre cele mai puternice reţele de farmacii din România;

>
În „Top 100 cele mai bune companii pentru care să lucrezi“, editat de revista „Capital“ în 2007, Help Net Farma ocupă prima poziţie în rândul firmelor farmaceutice. În clasamentul general, deţine locul 12, urcând de pe poziţia 16 ocupată în 2006.

VARIANTE

Unde trebuie să trimiţi CV-ul

>
Direct pe site-ul companiei, la adresa www.helpnet.ro, secţiunea cariere

>
Prin intermediul e-mailului, la resurse.umane@helpnet.ro