„30 Rock”, serialul de comedie de la TVR 1

„30 Rock”, serialul de comedie de la TVR 1

Serialul de comedie, „30 Rock”, vine în premieră şi în exclusivitate pe TVR 1 de luni, primele două episoade putând fi văzute de la ora 22:00.

„30 Rock”, popular în Statele Unite, a adunat nu mai puţin de nouă Premii Emmy în 2007 şi 2008, Premiul Globul de Aur în 2007, 2008 şi 2009, dar şi Premiul Actors Guild în 2008 şi 2009.

Povestea filmului se învârte în jurul lui Liz Lemon (Tina Fey). Ea este cea care conduce show–ul TV de comedie „The Girlie Show” şi trebuie să găsească o formulă de înţelegere atât cu noul şi arogantul său şef, cât şi cu noua, dar trăznită vedetă a producţiei. Fără a diminua din succesul show-ului, Liz învaţă să supravieţuiască între cei doi.

Seria îl are ca şi cap de afiş pe inimitabilul Alec Baldwin, în rolul lui Jack Donaghy, directorul reţelei de televiziune care îi întoarce lui Liz viaţa şi show-ul cu susul în jos. 

Ne puteți urmări și pe Google News

Acţiunea se derulează în New York, iar acţiunea lui „30 Rock” aduce împreună nume precum Tracy Morgan, Jane Krakowski, Scott Adsit şi Jack McBrayer. O parte dintre producătorii executivi ai seriei sunt cei care au lucrat şi pentru „Saturday Night Live".