Evenimentul ZileiActualitate2022, cel mai rău an pentru omenire! Prima dată ne va lovi un virus nou. Atenție la statuie

2022, cel mai rău an pentru omenire! Prima dată ne va lovi un virus nou. Atenție la statuie

2022, cel mai rău an pentru omenire! Prima dată ne va lovi un virus nou. Atenție la statuie
Înainte de a muri, Baba Vanga, celebra prezicătoare din Bulgaria, a spus că 2022 va fi un an groaznic pentru omenire. Un virus nou va ucide mulți oameni și animale, în timp ce apa va deveni o resursă naturală pentru care popoarele vor duce lupte grele.

Baba Vanga a prezis că Uniunea Sovietică se va prăbuși

Baba Vanga (Vanghelia Pandeva Dimitrova) este cunoscută în toată lumea pentru mai multe preziceri istorice. Spre exemplu, ea a prezis prăbușirea URSS, atentatele din SUA, de la 11 septembrie 2001, dar și moartea prințesei Diana.

Mai mult, clarvăzătoarea s-a referit și la accidentul nuclear de la Cernobîl. Cei care i-au cercetat activitatea au aflat că 85% dintre previziunile sale au fost acoperite de realitate.

Cercetătorii care s-au ocupat cu studierea celebrei clarvăzătoare susțin că 85% dintre previziunile sale s-au împlinit până în prezent. Ea a fost născută în 1911 și a murit în 1996, la 85 de ani, fiind îngropată la Rupițe (Bulgaria).

La 12 ani și-a pierdut vederea din cauza unei furtuni bruște, în care a fost luată pe sus de un vânt puternic. După o lungă căutare, a fost găsită îngropată cu pietre și pământ pe un câmp.

foto: commons.wikimedia.org – aici este înmormântată Baba Vanga

În 2022, omenirea va avea probleme foarte mari cu procurarea apei potabile

Baba Vanga a prezis că în 2022 urmează multe dezastre naturale, războaie și schimbări politice neașteptate. „Ghețarii se topesc din cauza încălzirii globale, iar oamenii de știință vor descoperi un virus periculos care se va răspândi foarte repede, ducând la moartea oamenilor și a animalelor.

Poluarea va atinge niveluri maxime, iar apa potabilă va deveni o resursă din ce în ce mai importantă la nivel mondial, iar prețul acesteia va crește, deoarece va fi greu de găsit.

Vom interacționa cu ființe inteligente de pe alte planete. Navele extraterestre vor ataca Pământul și vor lua oamenii în captivitate. Omenirea va fi lovită de foamete severă din cauza schimbărilor climatice. Oamenii vor mănânca gândaci, frunze și noroi pentru a supraviețui.

(…) SUA vor înregistra în 2022 cea mai gravă secetă din istoria înregistrărilor meteorologice și climatice. În multe țări, culturile vor fi distruse, incendiile vor arde în păduri, râurile își vor reduce debitele″, se arată pe stiridiaspora.ro.


Accesează: