2022, an foarte urât pentru prințul Harry. Astroloaga prințesei Diana are vești rele pentru el

Prințul Harry. Sursa foto: Arhiva EVZ

Debbie Frank, astrologa prințesei Diana (mama prințului Harry), i-a transmis ducelui de Sussex că 2022 nu va fi un an grozav pentru el. Conform fostei confidente a celei supranumite „prinţesa inimilor”, prințul Harry va fi tot timpul neliniștit în noul an.

Conform thesun.co.uk, Debbie Frank susține că Ducele de Sussex va avea nevoie „de ani pentru a renunța la vechea sa viață″. Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la ”Hello!”, Debbie a analizat anul viitor al lui Harry, care este în zodia Fecioarei.

Astrologa a dezvăluit că semnul său zodiacal este de obicei neliniștit și predispus la anxietate: „Harry încă trece printr-un proces intern major pe parcursul mai multor ani, care implică o mulțime de căutări sufletești și renunțarea la vechea sa viață. Este o perioadă sensibilă pentru el ca Fecioară, cu o minte care se grăbește și este predispusă la anxietate.″

Vorbind despre viitorele festivități ale Jubileului de platină al reginei Elisabeta a II-a, care vor avea loc în iunie, ea a comentat că Harry se va simți „ciudat și în afara ritmului″. Se pare că ducele de Sussex vrea să fie inclus în cele patru zile de sărbătoare pentru regină (n.r. - în iunie 2022).

Iunie 2022, o lună memorabilă în Marea Britanie

Palatul Buckingham a confirmat că britanicii vor avea parte de un weekend de patru zile pentru sărbători 70 de ani de domnie a reginei. Se pare că Harry (37 de ani) vrea să fie prezent pentru a sărbători această ocazie importantă alături de bunica sa.

foto: commons.wikimedia.org

Harry și Meghan Markle (40 de ani) au renunțat în mod oficial la calitatea de membri ai familiei regale în activitate și au fost deposedați de patronajul regal și de titlurile militare. Cu toate acestea, ei au indicat că vor să se întoarcă în Marea Britanie pentru diverse ocazii de familie.

După plecarea din Regatul Unit, ei au locuit o perioadă în Canada, după care s-au mutat în SUA. Au fost găzduiți într-un megaconac din Beverly Hills, al cărui proprietar este Tyler Perry. Ulterior, cei doi și-au cumpărat o proprietate în Santa Barbara (California).

Altfel, amintim că presa din Marea Britanie a profitat de incidentul de la castelui Windsor pentru a readuce în prim-plan un incident din 1982, când viața reginei Elisabeta a II-a a fost pusă în pericol.