2015 începe în forță. Opera și teatrele își deschid porțile

2015 începe în forță. Opera și teatrele își deschid porțile

Cei mari și mici sunt așteptați la teatru. Spectacolele Operei din Capitală încep cu balet.

Primul weekend al anului deschide porțile instituțiilor de cultură, astfel că aproape toate teatrele își reiau spectacolele, mai ales că majoritatea românilor sunt în zilele libere.

● „Când Isadora dansa”, spectacolul Teatrului Odeon se joacă la Sala Majestic, astăzi, de la orele 19.00. Piesa, ce o are în rolul principal pe Maia Morgenstern, realizează un portret, deopotrivă emoționant și amuzant, al Isadorei Duncan din anul 1923, când se afla la Paris, falită, fără casă și într-o căsătorie tumultoasă cu revoluţionarul poet rus Esenin.

● Nici cei mici nu sunt uitați. TeatrulȚăndărică aprogramat astăzi, de la ora 11.00, spectacolul „Scufița Roșie”, despre fetița șugubeață, inimoasă, dar ușor neascultătoare. Mâine, de la ora 11.00, cei mici sunt așteptați la „Pinocchio”, pentru a urmări peripețiile păpușii de lemn care învaţă ce înseamnă să fii bun şi ascultător.

Ne puteți urmări și pe Google News

● Spectacolele Operei Române din București se reiau cu baletul „La fille mal gardee”, sub semnătura celebrului coregraf Sir Frederick Ashton.