2.000 de ecografii gratuite suplimentate în campania contra cancerului la sân

După ce numeroase femei au cerut să facă ecografii gratuite pentru depistarea cancerului la sân într-o campanie dedicată prevenirii bolii, s-a decis suplimentarea cu încă 2.000 a numărului de investigaţii care vor fi făcute fără bani.

În urma campaniei "Nu am facut destul! Ajuta-ne! Mergi la control!", campanie dedicată prevenţiei cancerului la sân, un numar foarte mare de femei şi-au exprimat intenţia de a face o ecografie mamară gratuită la clinicile Gral Medical. Faţă de numărul iniţial de 1.000 de ecografii, s-a decis suplimentarea numărului de ecografii gratuite cu încă 2.000. Acestea vor putea fi programate şi efectuate până la sfârşitul lunii noiembrie 2011. Programările se vor face în ordinea primirii cererilor din clinicile Gral, cereri efectuate in perioada 03.10.2011 - 31.10.2011.

În cazul în care până la sfârşitul lunii octombrie vor rămâne persoane în afara celor 3.000 de ecografii gratuite, vom oferi suplimentar, până la sfărşitul anului, un pachet de reducere de 40% la fiecare investigaţie, susţin oficialii clinicie. Cum se fac programările Programările pentru o ecografie gratuită se pot face direct pe pagina oficială a campaniei, www.invingemcancerul.ro, pe baza unui formular de înscriere, ce poate fi găsit în secţiunea "Campanie". Tot pe site, puteţi afla mai multe informaţii referitoare la campania "Nu am făcut destul! Ajută-ne! Mergi la control!", detalii şi informaţii privind cancerul de sân.