Evenimentul Zilei > Social > 150 de slujbe pentru gamerii pasionaţi
150 de slujbe pentru gamerii pasionaţi

150 de slujbe pentru gamerii pasionaţi

Pasionaţii de jocuri pe computer îşi pot găsi joburi la producătorul de jocuri video Electronic Arts (EA).

Acesta a început un important proces de recrutare pentru extinderea activităţilor studioului de la Bucureşti. Până în octombrie, compania va angaja 150 de persoane, care se vor alătura celor 220 care lucrează deja ca graficieni, programatori şi testeri de jocuri. Pentru recrutarea viitorilor salariaţi, Electronic Arts s-a orientat atât către târgurile de joburi, cât şi spre studenţii din universităţile de profil.

La Universitatea Politehnică, în aprilie, se va încheia cel de-al doilea curs de grafică pentru jocuri pe telefoane mobile, iniţiat de EA Mobile. Sunt disponibile 16 poziţii, unele chiar de top management. De exemplu, este nevoie de un director pentru divizia de jocuri pe console.

Prezentare
. Electronic Arts este prezentă în România din 2005, cu divizia de jocuri pentru telefoane mobile EA Mobile. În cadrul studioului din Capitală au fost realizate jocuri precum „Harry Potter and The Order of Phoenix“, „Medal of Honor“ sau „Need For Speed Carbon“. Înfiinţată în 1982, Electronic Arts are sediul central în Redwood, California. Compania, ce a raportat anul trecut o cifră de afaceri de peste 3 miliarde dolari, are la nivel mondial peste 7.900 de angajaţi.

Unde aplici?
Dacă te interesează una dintre slujbele scoase la concurs de firmă, trimite CV-ul la e-mail rojobs@ea.com. Mai multe detalii găseşti la www.jobs.ea.com.