Evenimentul Zilei > Actualitate > 12 românce în Valea Regilor
12 românce în Valea Regilor

12 românce în Valea Regilor

Filmările la "Next Top Model by Cătălin Botezatu" l-au purtat pe creatorul de modă şi pe cele 12 finaliste ale emisiunii-concurs în Egipt, pe urmele faimoşilor faraoni.

Aseară, Cătalin Botezatu a terminat filmările la un nou episod din emisiunea "Next Top Model by Cătălin Botezatu".

De data aceasta creatorul a ales destinaţia Egipt pentru a spune povestea celebrei regine Cleopatra. Acolo, fetele, îmbrăcate şi machiate spectaculos, au pozat printre piramidele din Valea Regilor sau la Templul din Karnak, dar s-au distrat plimbându-se şi pe cămile.

Aşa cum ne-am obişnuit, din prezentările de modă organizate de Cătălin Botezatu nu lipseşte luxul şi spectaculosul.

Turiştii s-au strâns buluc pentru a poza frumoasele manechine îmbrăcate în toalete inedite.

"Formatul îmi vine mănuşă: sunt înconjurat de fete frumoase, cu personalităţi puternice, care îşi doresc să fie remarcate şi să lase anonimatul deoparte. Alături de colegii mei din juriu, Liviu Ionescu, Mirela Vescan, make up artist, celebrul fotograf Gabriel Hennessey şi incredibilul Laurent Tourette, căutăm fata care merită să calce pe urmele româncelor deja celebre: Catrinel Menghia, Alina Puşcaş, Elena Băguci sau Veronica Pascu. Am terminat castingul în ţară, ne-am întâlnit cu mii de fete în principalele oraşe şi vă garantez că avem ce să vă arătăm. Am ales 12 semifinaliste pe care le veţi vedea joi, 3 februarie, pe Antena 1", a spus Cătălin Botezatu. Aseară, după filmări, celebrul designer a plecat spre Moscova pentru a-şi rezolva afacerile legate de modă.

"Burlacul", show-ul verii

Antena 1 pariază din nou pe celebrul designer după ce emisiunea de divertisment ce l-a avut ca protagonist pe Cătălin Botezatu, "Burlacul", a înregistrat cele mai mari audienţe din această vară, o medie de 338.000 de telespectatori.

Începând cu 3 februarie, de la ora 20.20, va avea loc premiera, în varianta românească, a showului american "Next Top Model", prezentat de Cătălin Botezatu.

"Next Top Model by Cătălin Botezatu" vrea să descopere şi să susţină tinere care visează la fascinanta lume a modellingului.

După ce au fost testate mii de tinere din toată ţara care au venit la preselecţii, au fost alese 12 finaliste. Ele vor lupta pentru statutul de top-model, dar mai ales pentru marele premiu – un contract în valoare de 50.000 de euro, oferit de una dintre cele mai prestigioase agenţii de modelling din România.

Frumuseţea nu este însă singurul criteriu pe care tinerele trebuie să-l posede, seriozitatea, spontaneitatea, ambiţia şi inteligenţa fiind atuuri importante. În competiţie, concurentele vor fi supuse unui set de probe profesionale, vor călători în destinaţii luxuriante sau în mari capitale ale lumii, dar, pentru a-şi dovedi talentul şi dedicarea necesare în dura industrie a modei, vor trece şi prin probe extreme.

De exemplu, la filmarea făcută la Grădina Botanică, o variantă modernă a poveştii lui "Adam şi a Evei", a fost prezent şi şarpele. Reptila a băgat fetele în sperieţi mai ales că, pentru poze spectaculoase, a trebuit purtat pe umeri.

Juriul ce va desemna câştigătoarea este format din Cătălin Botezatu, preşedinte, Mirela Vescan – make up artist, Liviu Ionescu – creatorul agenţiei MRA, Gabriel Hennessey – fotograf şi Laurent Tourette – hair stylist internaţional.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: