Încăierare într-o sală de jocuri din București. 11 bărbați au fost reținuți de polițiști

Sală jocuri Sursa foto: Arhiva EVZ

București. 11 bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti după o încăierare care a izbucnit într-o sală de jocuri din Sectorul 6. Acum sunt cercetaţi într-un dosar penal de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

11 bărbați, reținuți de polițiști după bătaia din sală de jocuri

Poliţiştii de la Secţia 25 au fost sesizaţi, prin 112, despre faptul că în interiorul unei săli de jocuri din Sectorul 6 are loc un conflict între mai mulți bărbați. Un echipaj SMURD a acordat primelor îngrijiri medicale, iar un bărbat a fost transportat la spital.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că la data de 3 septembrie, în jurul orelor 02.00, între două grupuri, alcătuite din 11 bărbați, cu vârste între 17 și 34 de ani, a izbucnit un conflict spontan.

Numai că disputa a escaladat în exteriorul sălii de jocuri, aceștia s-ar fi agresat fizic prin folosirea de obiecte contondente. Mai mult, doi bărbați, cu vârste între 19 și 29 de ani, au fost reținuți pentru săvârșirea de lovire sau alte violențe. Mai exact, în timp ce se aflau în interiorul sălii de jocuri, cei doi s-ar fi agresat fizic, reciproc.

11 bărbați, reținuți de polițiști după bătaia din sală de jocuri. Sursa foto: Facebook

Toate persoanele implicate în scandal, conduse la secție pentru audieri

Poliţia Capitalei a mai anunțat că „în baza probatoriului, față de cei 11 bărbați a fost dispusă măsura de reținere pentru 24 de ore. Urmează ca, în cursul zilei de miercuri, să fie prezentați în fața magistraților cu propuneri legale.

În comunicat se mai arată că cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 25 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Acuzațiile sunt făcute sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Poliţia Capitalei mai face precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal care a fost reglementată de Codul de procedură penală.

Și, de asemenea, are ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie a celo implicați în scandalul din sala de jocuri, se mai arată în comunicat.