Evenimentul Zilei > EVZ Play > EVZ TV. Nicușor Dan la „Întrebări esențiale”. Bătălia cu Firea și înfruntarea cu…(I)
VIDEO

EVZ TV. Nicușor Dan la „Întrebări esențiale”. Bătălia cu Firea și înfruntarea cu…(I)

Cine este Nicușor Dan și de ce crede că se pricepe să fie Primar General al Capitalei? Când a început drumul său spre Primărie și cât de aproape a fost să câștige precedentele alegeri locale din București?

Cât de bine cunoaște Capitala și în ce cartiere a locuit? De unde îi vin banii de campanie și de ce crede că este atacat de rechinii imobiliari? Cum vede bătălia sa cu Gabriela Firea și cum îi caracterizează pe contracandidații săi Traian Băsescu și Florin Călinescu?

Ce atuuri crede că au candidații PNL și USR PLUS pentru primăriile de sectoare și ce spune despre fiecare în parte? Care este relația personală cu Vlad Voiculescu și ce rol va avea acesta în cazul în care PNL și USR PLUS vor avea majoritatea în Consiliul General? De ce crede că va fi un Primar General mai bun decât au fost Firea și Băsescu?

Răspunsurile la aceste întrebări le veți afla din prima parte a interviului pe care matematicianul Nicușor Dan, candidatul PNL și USR PLUS pentru Primăria Capitalei, i l-a acordat ziaristului Dan Marinescu, în cadrul emisiunii „Întrebări esențiale” de la Evenimentul Zilei TV.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.