Editura Evenimentul si Capital

Revoluţia din 1989. AVEM ADEVĂRURILE AȘTEPTATE! Anunţul procurorilor militari. BREAKING NEWS ISTORIC!

Autor: | | 31 Comentarii | 12182 Vizualizari

Informații de ultimă oră de la Parchetul Militar despre Dosarul Revoluției din1989! Ies la iveală noi dezvăluiri despre modul în care a fost creată panică în acele zile. Procurorul de la Parchetul Militar a precizat că au fost distruse mai multe probe existente, probe care ar fi putut ajuta mai ușor la aflarea adevărului. Cu toate acestea, desi multe lucruri petrecute în decembrie 1989 rămân încă nedrecriptate și învăluite în mister, ies la iveală multe adevăruri necunoscute despre ceea ce s-a întâmplat atunci.

Magistrații susțin , într-un comunicat de presă, că au făcut pași mari în această speță controversată și că, fără precedent, ” fost identificată, inclusiv prin probe testimoniale, sursa sunetului cu efect de panică (emis la data de 21 decembrie 1989, în timpul discursului lui Nicolae Ceaușescu) care a contribuit, alături de alte elemente, la dezorganizarea mitingului din Piața Palatului și declanșarea protestelor în București”.

Biroul de informare şi relaţii publice este abilitat să facă publice următoarele precizări privind stadiul cercetărilor în cauza cunoscută generic sub denumirea “Dosarul Revoluției”:

Pentru îndeplinirea dispozițiilor reținute din încheierea de confirmare a redeschiderii urmăririi penale în cauză, precum și a obiectivelor fixate de procurori la momentul extinderii urmăririi penale sub aspectul infracțiunii contra umanității (1 noiembrie 2016), a fost administrat un probatoriu complex, dintre care enumerăm următoarele activități:Articole salvate