Editura Evenimentul si Capital

Mircea Dușa: Se dorește restrângerea conducerii PSD

Mircea Dusa
Autor: | | 0 Comentarii | 353 Vizualizari

Vicepreşedintele PSD Mircea Duşa a declarat joi, la Zalău, că la Congresul PSD se doreşte modificarea statutului partidului, în sensul restrângerii numărului de membri din organismele de conducere, scrie Agerpres.

"Eu nu vă ascund, că nici nu pot să ascund acest lucru, că se doreşte ca în timpul Congresului să se modifice Statutul, în sensul ca organismele partidului să fie mai restrânse numeric şi mai suple, mai eficiente, cu întâlniri mai dese. Astfel, dacă Consiliul Naţional este acum format din peste 1.200 de membri, dacă bine reţin, va fi poate undeva la 300-400 de membri, ca să se poată întâlni mai des, nu odată pe an, aşa cum este acum; de asemenea, Comitetul Executiv, în momentul de faţă format din vreo 90 de persoane, să fie format din maxim 50-55 de membri, adică baza din Comitetul executiv să o reprezinte preşedinţii organizaţiilor judeţene; şi Biroul Permanent de asemenea să fie format dintr-un număr mai mic de vicepreşedinţi - am înţeles aşa, încă nu s-a stabilit acest lucru, în principiu, să fie 12 vicepreşedinţi, secretari executivi şi secretari cu alte probleme", a precizat Mircea Duşa, prezent la Zalău la Conferinţa Judeţeană a organizaţiei Sălaj a PSD.

Duşa a adăugat că se doreşte ca aceste organisme să fie mai suple, pentru a se putea întâlni mai des, respectiv Biroul Permanent să se reunească săptămânal, Comitetul Executiv lunar, iar Consiliul Naţional mai des.

Mircea Duşa a adăugat că trebuie găsite soluţii pentru atragerea electoratului tânăr către partid, una din soluţiile propuse fiind utilizarea mai activă a unor reţele de socializare.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate