Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Umanitatea evoluează într-o specie nouă!

Autor: | | 0 Comentarii | 2853 Vizualizari

Pe 30 octombrie s-au născut Cristofor Columb, John Adams, Diego Armando Maradona, Claude Lelouche, Duiliu Zamfirescu, Toma Simionov, Marcel Dragomir.

Nimic în "kalendar"... iar în calendarul creştin sfinţii Zenovie, Zenovia şi Cleopa. Până acum nu am botezat pe nimeni cu astfel de nume! Nume călugăreşti, să ne amintim de înţeleptul părinte Cleopa şi ale sale cuvinte pline de lumină.

O zi în care configuraţia astrologică arată neclarităţi, turbulenţe, confuzie, ceaţă în sufletul oamenilor. Sub influenţe bizare ce să mai facă săracul român? Pe cine să mai urmeze? Mai este cineva Exemplu? Ce să creadă românul? Pe cine să creadă? Unde să se ducă? Ce să facă?

După cum nota Nicolas Flamel : “drumul credinţei este greu, cel al vrăjitoriei primejdios, războinicii mor repede, ducii şi regii sunt asasinaţi, burghezii sunt jecmăniţi – ce să fac?”

După cum obsevaţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi, mereu şi mereu există aceleaşi probleme. Chiar alchimistul creditat că ar trăi şi acum, cred că l-am întâlnit într-un magazin ezoteric la Paris, nu a reuşit să rezolve problemele eterne ale relaţiilor şi ale societăţii umane. Poate că Răul o fi originar, oare aceste relaţii şi orânduiri nu sunt, oare, rău făcute, urmarea unui început bazat pe rău?

Totuşi eu cred că omul, umanitatea, este un amestec savant de rău şi bine, de glorie şi abjecţie. Dar, umanitatea, se pare că se schimbă... că evoluează, haide, nu îmi place cuvântul ăsta, există mutaţii care transformă specia Homo Sapiens în... altceva!

Juan Enriquez, un cercetător, un savant mexican de la unul dintre multele proiecte şi institute care înfloresc pe lângă Harvard, spune că este clar şi dovedeşte cu date, scheme şi protocoale de măsurători că Homo Sapiens se transformă într-o specie nouă, numită “Homo Evolutis”.

Nimic nou! Nietzsche, preferatul lui tata, postula filozofic şi naziştii chiar au încercat să ajungă, prin eugenie, la “Übermensch”, supraomul, o nouă specie, superioară, de oameni cu puteri speciale, “X-men”!

Ceea ce aduce nou Juan Enriquez este... dovada!

Cercetătorul, care este şi CEO la “Biotheconomy” deci este vorba şi de bani mulţi şi cercetare privată, ei bine, Enriquez prezintă măsurători şi analize, o cazuistică impresionantă.

De exemplu, cazul unei fetiţe care şi-a fracturat meniscul genuchiului. Acum câteva decenii ar fi rămas  şchioapă toată viaţa. Astăzi, în urma tratamentului, meniscul s-a refăcut, mai mult, toată zona genchiului a devenit mult mai flexibilă şi mult mai puternică ca înainte. Culmea este că a fost “îmbunătăţit” şi genuchiul sănătos, printr-o ciudată “simpatie”, rezonanţă, care nu a putut fi înţeleasă şi explicată medical. Astăzi fetiţa este o adolescentă zdravănă, schioare profesionistă, cu nişte genuchi de fier, formidabili, cu pretenţii de premii şi campionate! Savanţii se întreabă dacă această “mutaţie” se va transmite genetic urmaşilor fetei...

Juan Enriquez vine cu o impresionantă listă de 21.687 de cazuri de  vindecare providenţială! Se pare că specia umană dispune de o ciudată şi misterioasă capacitate de refacere, vindecare, însănătoşire. Care şi-o perfecţionează neîncetat! Evoluăm, ne “mutăm”!

Cercetătorul arată că în ultimii cincizeci de ani măsurătorile au arătat că specia umană a devenit mai înaltă, mai grea şi trăieşte mai mult. Iar speranţa de viaţă a crescut exponenţial. “De vină” este surplusul de alimente concentrate şi antibioticele, spune cercetătorul.

Mai mult, astăzi, zilnic, primim mai multe informaţii şi avem mai multe probleme decât avea un om, în Evul Mediu, în toată viaţa. Este normal ca sub acest impact, avalanşă de factori, specia umană să reacţioneze, să se perfecţioneze, să “evolueze”, ca să facă faţă stresului fizic, vizual, auditiv şi informatic, spune savantul mexican.

Dar ceea ce este mai important, este că Juan Enriquez postulează caracteristica principală a lui Homo Evolutis, care este: “această specie are un control deliberat, direct, conştient asupra propriei evoluţii şi o ghidează prin diferite procedee, ingineria genetică post şi pre natală fiind doar una dintre ele.”

Cum o să fie, cum o să arate specia umană peste cinci sute de ani? Mi-ar place ca Tradiţia iniţiatică să aibă dreptate, să devenim fiinţe de lumină, cu puteri nelimitate, pentru că atunci când ai totul, tot Universul, nu poţi să fii decât un om bun!

 

BERBEC   E greu de crezut că un om puternic ca tine se poate lăsa copleşit de tristeţe şi melancolie. De vina sunt doar vremurile şi vremea de iarnă nepoftită! Lasă nostalgia, Berbecul e cel mai tare!

Însă, tendinţa generală nu poate decât să te bucure. Sigur, aceasta poate să se întâmple la un procent dintre Berbeci, la ceilalţi poate să fie ceva similar. Adică tot ceva care să te bucure, poate un dar, poate o promisiune de afacere, în definitiv tot despre bani este vorba!

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate