Cum îți iei bilete la celebrul CONCERT de ANUL NOU de la Viena. Mai ai 20 de zile

Cum îți iei bilete la celebrul CONCERT de ANUL NOU de la Viena. Mai ai 20 de zile

Dirijorul indian Zubin Mehta va conduce Orchestra Filarmonicii din Viena la Concertul de Anul Nou de pe 1 ianuarie 2015. Românii care vor să fie pe 1 ianuarie în sala Musikverein, pe unul din cele 1.700 de locuri, trebuie să se înscrie de pe acum la tombola. Mai sunt doar 20 de zile.

Pentru că cererea de bilete este atât de mare, reprezentanții filarmonicii vieneze organizează, an de an, o tombolă. Doritorii se înscriu la tombola și află până la finele lui martie dacă sunt printre cei norocoși. Biletele costă între 30 și 940 de euro. Până pe 23 ianuarie, cei interesaţi se pot înregistra pe site-ul Filarmonicii din Viena, www.wienerphilharmoniker.at. Se poate face o singură înscriere. La încheierea perioadei de înscriere, se va efectua o tragere la sorţi. „Toţi participanţii vor şti, până la sfârşitul lunii martie, care este rezultatul acestei trageri. Câştigătorii vor primi, prin poştă, anunţul că sunt posesorii râvnitelor bilete şi vor primi, ulterior, informaţii despre ce trebuie să facă mai departe”, explică reprezentanţii filarmonicii vieneze.

În total sunt trei concerte, unul pe 30 decembrie, de la ora 12, cel din 31 decembrie, de la ora 20.30, respectiv cel din 1 ianuarie, de la ora 12,15. Pentru concertul din 1 ianuarie, o persoană nu poate cumpăra mai mult de două bilete. Zubin Mehta ales pentru ”umanism” Dirijorul Zubin Mehta, care a fost prezent și la Festivalul ”George Enescu”, a fost ales pentru  a cincea oară să dirijeze evenimentul pentru că este ”unul dintre cei mai mari dirijori ai epocii noastre și un umanist” - după cum au motivat organizatorii. La 77 de ani, el a mai fost director muzical la Orchestra Filarmonică din New York și la cea din Los Angeles și a fost desemnat director artistic pe viață al Orchestrei Filarmonice din Israel. (Foto: www.chennaivideo.com)

Ne puteți urmări și pe Google News