Editura Evenimentul si Capital

EXPLOZIV! Judecătorul Cristi Danileț informa DNA despre audierea unor martori. Documentul care dovedește TOT - Foto în articol

Autor: | | 0 Comentarii | 6123 Vizualizari

Noi informații despre activitatea judecătorului Cristi Danileț ies le iveală. Atunci când era membru al Consiliului Suprem al Magistraturii, magistratul ar fi mers prin instanțe pentru a aduna informații pentru DNA.

Site-ul Luju.ro scrie că dovada acestor dezvăluri este o sesizare pe care Danileț către procurorul DNA Ciprian Man și pe care Lumeajustitiei.ro o prezintă în exclusivitate. 

Această sezizare a fost făcută imediat după ce Danileț a fost audiat în calitate de martor, în 19 octombrie 2015, în dosarul de şantaj. Mai concret, nota trimisă către Man judecătorul raportează că a informat structura centrală a DNA în legătură cu aspecte din instanţele orădene, pe care le-a sesizat în urmă unei vizite de lucru.

Astfel, fostul membru CSM îi transmite lui Man că avocatul Ioan Sava şi-ar fi permis să facă „alegatii nepermise” la adresa procurorului DNA, pe care l-a numit inclusiv „infractor”.

Iată notă judecătorului Cristi Vasilică Danileţ către procurorul DNA Ciprian Man

„Către Direcţia Naţională Anticorupţie, 

Serviciul teritorial Oradea 

Domnule procuror-şef, 

Subsemnatul Cristi Danileţ, judecător şi membru CSM, va înştiinţez că în dată de 27 octombrie 2015 am informat în scris pe preşedintele CSM, respectiv în dată de 29 octombrie 2015 am informat în scris structura centrală a DNA cu privire la câteva aspecte sesizate la instanţele orădene în urmă unei vizite de lucru precum şi la modul în care s-a desfăşurat audierea mea că martor în Dosarul penal nr. 81/35/2014 la Curtea de Apel Oradea. 

Astfel, am arătat că în dată de 19 octombrie 2015 m-am prezentat în faţă completului de judecată unde am fost citat pentru a fi audiat că martor la Curtea de Apel Oradea în dosarul de şantaj avându-l că inculpat pe avocatul local Sava, persoană vătămată fiind judecătoarea Crina Muntean. 

În cursul audierii mele, inculpatul Sava şi-a permis să facă alegatii nepermise la adresa procurorului de şedinţa, şef al DNA Oradea, i-a adresat cuvinte nepermise, inclusiv apelativul 'infractor'. 

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Justiţie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate