Editura Evenimentul si Capital

Armata a evaluat brand-ul „Steaua” la 57,3 milioane de euro! MApN consideră că Becali a folosit FRAUDULOS marca echipei şi va cere DESPĂGUBIRI

Gigi Becali, luat la țintă de Armată
Autor: | | 18 Comentarii | 1932 Vizualizari

Ministerul Apărării a stabilit, astăzi, în urma unei evaluări, că marca „Steaua” valorează 57,3 milioane de euro. Mai mult, Armata vrea să-i ceară despăgubiri lui Gigi Becali.

Conflictul dintre reprezentanții Armatei și Gigi Becali nu ajunge la niciun consens, iar astăzi, formația „roș-albastră” a primit o nouă lovitură din partea MApN.

Ministerul Apărării a emis un comunicat prin care a anunțat că marca „Steaua” a fost evaluată la mai mult de 57 de milioane de euro. Pe lângă acest lucru, Armata consideră că Becali a folosit fraudulos brand-ul, în perioada 2004 - 2015, şi intenţionează să îi ceară despăgubiri.

COMUNICATUL emis de Ministerul Apărării:

„Comisia constituită la nivelul Ministerului Apărării Naţionale pentru analizarea demersurilor întreprinse până în prezent în direcţia valorificării mărcii „Steaua” şi a identificării de soluţii legale de utilizare a Complexului Sportiv Ghencea a înaintat un prim raport de etapă ministrului apărării naţionale şi a propus un set de măsuri care pot fi promovate în perioada următoare pe ambele dimensiuni ale problematicii.

Referitor la marca „Steaua”, Comisia a constatat că evaluatorul autorizat ANEVAR, selectat prin procedură competitivă şi transparentă de către CSA „Steaua”, a încheiat procedura de evaluare a brandului „Steaua Bucureşti”, stabilind valoarea acestuia la 57.306.150 Euro. În conformitate cu normele legale, evaluatorul va desfăşura, în termenul prevăzut de acordul cadru, procedurile subsecvente pentru stabilirea valorii prejudiciului creat prin folosirea mărcii „Steaua Bucureşti” în perioada 2004-2014 şi respectiv stabilirea taxei de licenţă pentru clasa fotbal şi ulterior pentru toate celelalte clase şi produse din certificatul de marcă. După finalizarea procesului de calcul al taxelor de licenţă, CSA Steaua poate demara procedurile competitive permise de lege pentru valorificarea mărcii.

Legat de stadionul şi terenurile de antrenament din Complexul „Ghencea”, Comisia a informat conducerea M.Ap.N. cu privire la derularea unor proceduri de omologare a stadionului pentru desfăşurarea de competiţii sportive pentru a face posibilă utilizarea acestuia în condiţii de legalitate.

Comisia monitorizează, conform mandatului stabilit de ministrul apărării naţionale, derularea pe mai departe a acestor proceduri în maniera cea mai transparentă şi corectă, rămânând deschisă dialogului cu reprezentanţii clubului de fotbal reprezentat de FCSB, care pot contribui cu propuneri concrete şi constructive la găsirea cu celeritate a unor soluţii practice, conforme cu Decizia ÎCCJ nr. 3425/2014 şi în acelaşi timp, de natură să promoveze şi să sprijine performanţa sportivă.

Comisia numită de ministrul apărării naţionale îşi va continua activitatea până la găsirea soluţiilor legale, conform mandatului stabilit".

Știre în curs de actualizare.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fotbal intern

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate