În majoritatea religiilor, zeițele sunt un simbol al lumii spirituale și, nici cum, o reprezentare vie. Cu excepția Nepalului, unde zeițele există în carne și oase.
Alese cu grijă încă de la naștere, aceste zeițe pre-adolescentine, cunoscute sub numele de Kumaris, sunt considerate reîncarnări ale Zeiței Puterii din religia Hindu, Kali, relatează Daily Mail.
Din momentul în care sunt alese pentru această misiune sfântă și trec un test riguros, format din 32 de etape, viața acestor fetițe devine un simbol al imortalității și sunt "condamnate" să îi protejeze de forțele răului pe mii de adoratori ai religiilor hindu și budiste.
Kumaris nu e doar un nume pe care îl primesc, ci întreaga lor viață se schimbă radical. Termenul înseamnă, în limba nepaleză, "virgină", iar fetele sunt forțate să-și părăsească familiile și să trăiască, ascunse, ca niște adevărate zeități, în templele nepaleze. Iar singurele momente în care pot părăsi lăcașurile de cult sunt acelea când participă la festivaluri și procesiuni religioase, unde devin subiect de adorare.