Evenimentul Zilei > Monden > Blitz news > VIDEO EXCLUSIV/ Andrei Aradits vrea ca la bătrânețe să se retragă în Grecia. „Acolo aș vrea să mor”

VIDEO EXCLUSIV/ Andrei Aradits vrea ca la bătrânețe să se retragă în Grecia. „Acolo aș vrea să mor”

Îndrăgostit de Grecia și de toate insulele ei, actorul Andrei Aradits a făcut o tradiție în a-și petrece anual vacanțele pe pământ elen. Dacă anul trecut, din cauza pandemiei, a încercat să aducă Grecia în propria curte, anul acesta, după ce s-au mai ridicat din restricții, a revenit în locurile unde se simte „ca acasă”. Atât de mult se simte legat de Grecia încât susține că i-ar plăcea să moară acolo.

Interpretul lui Ștefan din serialul „Vlad”, Andrei Aradits a apucat să plece două săptămâni în vacanță înainte de a reîncepe filmările pentru sezonul final.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/14

. „Am fost de pe 1 până pe 15 iunie pentru că am aflat că filmăm sezonul 4, dar mă mai duc. Mă simt ca acasă în Grecia. Adică acolo aș vrea să mor. Pe bune. Dacă ar fi undeva să-mi imaginez, undeva în Grecia ar vrea să fie. Am senzația că înțelepciunea acolo s-a născut. Te uiți în marea aia turqoise, mănânci pește, caracatiță. Cred că asta mânca și Pitagora, Aristotel”, a declarat Aradits pentru EVZ.

Nu exclude ideea undei mutări în Grecia

Mai în glumă, mai în serios, Andrei susține că se simte cel mai bine atunci când este încojurat de mare, plajă, soare și că nu exclude ideea ca la bătrânețe, când o ieși la pensie, să se mute pe vreo insulă. „Nu mi-am cumpărat o casă acolo, dar am auzit că sunt niște cocioabe gratis și mă gândesc să mă mut acolo. Sau găsim un loc de cort, habar nu am. Clima este ok, este prietenoasă, nu am nevoie de încălzire”, ne-a mai declarat amuzat Aradits.

Video: Răzvan Vălcăneanțu

 

Publicat in categoriile: Blitz news, Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: