Ultima cină a unui condamnat la moarte: o măslină. VEZI ce au ales alţi deţinuţi | FOTO

Ultima cină a unui condamnat la moarte: o măslină. VEZI ce au ales alţi deţinuţi | FOTO

Victor Feguer, un bărbat în vârstă de 28 de ani din SUA, a fost executat prin injecţie letală.

Ultima sa dorinţă culinară, înainte de execuţie, a fost o simplă măslină, servită cu furculiţa şi cuţitul. Bărbatul din statul Florida a fost condamnat pentru răpire şi crimă. Feguer nu este singurul deţinut care alege o ultimă cină mai puţin obişnuită.

Timothy McVeigh, un criminal în serie în vârstă de 33 de ani, condamnat pentru 168 de crime, a vrut să mănânce îngheţată de mentă.

Ronnie Lee Gardener, de 49 de ani, a mâncat, în timp ce se uita la trilogia "Lord of the Rings", homar, friptură, plăcintă de mere şi îngheţată de vanilie. Allen Lee "Tyny" Davis a ales şi el homarul, la care a mai adăugat cartofi şi creveţi prăjiţi, scoici, pâine cu usturoi şi o bere.

Ne puteți urmări și pe Google News

Celebrul criminal Ted Bundy, acuzat pentru viol, necrofilie, evadare din închisoare şi 35 de crime, a refuzat ultima masă. Aşa că, penitenciarul i-a oferit ultima masă tradiţională formată din friptură, ouă, pâine prăjită cu unt şi jeleu, lapte şi suc.

Fotografiile au fost realizate de Henry Hargreaves, un proiect al fotografului care surprinde ultima masă a condamnaţilor la moarte.