Deşi patentată, punga pentru urlete nu a avut niciodată succes.
Deşteptătorul cu greutăţi, mănuşa pentru doi şi recipientul pentru urlete se numără printre cele mai inutile invenţii ale secolelor al XIX-lea şi al XX-lea, potrivit cotidianului britanic „The Times“, care a realizat un top al acestora. Pe locul întâi, jurnaliştii britanici au pus plugul-tun, inventat de către un american în anul 1862.
Practic, o piesă de artilerie de dimensiuni medii a fost ataşată unui plug obişnuit. Lama plugului avea fixată deasupra ciudata armă, iar coarnele erau folosite pentru a lua la ţintă eventualii inamici ai fermierilor.
Sicriul-vitrină, discul de hârtie care se punea pe căni şi pahare pentru a proteja mustaţa băutorilor şi sutienul cu apă ocupă locurile patru, cinci şi şase în topul cotidianului britanic. Pe locul al şaptelea s-a clasat punga pentru urlete, în interiorul căreia se găsea un tub izolat fonic. Dispozitivul le permitea doritorilor să se elibereze de stres şi frustrări fără a-i deranja cu strigătele lor pe cei din jur. Mănuşa îndrăgostiţilor Anii ’90 au debutat cu o veste bună pentru îndrăgostiţi. Terry King a scos pe piaţă mănuşa cu „palmă“ comună pentru palmă şi două rânduri de degete. Problemele apăreau doar atunci când alergai cu iubita spre un copac, comentează ironic cotidianul „The Times“.
După cum se ştie însă, dragostea adevărată cere întotdeauna şi sacrificii. Locul nouă în topul realizat de publicaţia britanică citată este ocupat de furculiţa cu alarmă şi timer. Furculiţa inteligentă îţi arată ritmul în care trebuie să mănânci, avertizându-te să mesteci bine înainte de a înghiţi. Pe locul zece se situează perna pentru scaun ataşată la cureaua pantalonilor, inventată de către britanicul Michael Bayley, în anul 1993.