Şuncă presată, pastramă de pui afumată, cârnaţi cu busuioc, pălincă de caise si multe alte bunătăţi îi aşteaptă pe iubitorii de produse tradiţionale româneşti care vor vizita Muzeul Ţăranului Român pe 13 şi 14 noiembrie.
Târgul este organizat de Earth's Market şi Slow Food Valahia Gusturilor Bucureşti şi se adresează celor cărora le place sa manânce pe îndelete ("slow food"), care sunt aşteptaţi începând cu ora 9:00. Legumele de sezon precum cartofii, ceapa, ţelina, morcovii, gogonelele, dar şi fructe precum merele şi perele vor fi nelipsite de pe tarabele producătorilor. La acestea se vor adăuga mezelurile din Suceava, savoarea lactatelor şi a branzeturilor de capră facute după o reţetă franţuzească, produsele afumate şi şunca presată. Doamna Oancea din Sibiu ne va încanta papilele gustative cu renumita pastramă de pui afumată, cu smântâna de casă şi cu cârnaţii de busuioc. Nici cârnaţii de oaie picanţi, pastramele făcute în baiţ propriu sau salamul de mistreţ ai domnului Barză de la Sibiu nu vor fi mai prejos la târg. Şi pentru ca tacâmul să fie complet, nu va putea lipsi un păhărel de ţuică "doi ochi albaştri" din Argeş sau un vin de casă. Earth's Market şi Slow Food Valahia Gusturilor, organizat de Grupul de Iniţiativă Radu Anton Roman te aşteaptă sa redescoperi bucuria de a mânca slow într-o viaţa plină de viteză.