Nu se întâmplă în fiecare zi să primești o surpriză specială de la o persoană faimoasă de calibrul lui Al Bano Carrisi. Artistul din Apulian a dorit să aducă un omagiu efortului medicilor, asistentelor și lucrătorilor din sănătate de laa spitalul din Bari, cântând o melodie sub geamurile unde sunt cazaţi.

Spre uimirea tuturor, Al Bano a cântat „Felicità” sub geamurile hotelului, care adăpostește medicii și personalul medical care luptă împotriva coronavirusului în ultimele săptămâni .

De mai bine de o lună, numeroși medici și asistente care operează la Clinica din Bari – și care s-au angajat în lupta împotriva Covid-19  au ales să rămână departe de familiile lor pentru a nu-i expune eventualelor infecții.

După fiecare schimb, mulți angajați din sănătate, în loc să se întoarcă la casele lor lângă familii, au ales să se izoleze într-o unitate turistică care a decis să îi sprijine și să îi găzduiască în așteptarea revenirii la normal.

Al Bano Carrisi a dorit astfel să le facă o surpriză plăcută și neașteptată, venind în grădina Hotelului Hi din Bari și a cântat pentru ei.