Recent condamnat la opt ani de închisoare în dosarul FNI și mai sărac cu 13 milioane de euro în urma deciziei Curții de Apel, milionarul Sorin Ovidiu Vîntu revine cu o nouă postare pe Facebook despre monedele virtuale și despre profiturile uriașe pe care le-ar genera acest tip de investiții.
Sorin Ovidiu Vîntu: ”Puține lucruri mă satisfac mai tare decât o operațiune speculativă reușită. Acum mai bine de un an v-am recomandat să vă asumați riscuri și să investiți în monede virtuale, OneCoin fiind moneda mea favorită. Cei care au avut curajul s-o facă au toate motivele să fie satisfăcuți, foarte mulți comercianți acceptând acum aceste monede pentru produsele lor, câștigurile investitorilor fiind pe măsura riscului asumat. Cam tot în aceeași perioadă niște prieteni mi-au povestit despre un oarecare Andrei Bordas Mohorea, care i-a sfătuit să intre într-un MLM descărcând gratuit o aplicație pe mobil – MOBZOID. Simpla descărcare le aducea echivalentul a 5 euro săptămânal și, cumpărând publicitate de 500 euro, în maxim un an ar fi primit gratis o mașină în valoare de 11.000 euro. Crezând ca este o escrocherie, l-am cautat pe net pe respectivul, să înțeleg despre ce este vorba. Cu multă amabilitate mi-a explicat mecanismul, invitându-mă să mă înscriu gratuit pe contul lui și să cumpăr publicitatea respectivă. Operațiunea fiind prea mică pentru mine evident ca l-am refuzat, dar mi-am sfătuit prietenii să intre în acest sistem. Acum câteva zile mi-au transmis nu doar că le-au venit mașinile, dar au fructificat și publicitatea pe care au cumpărat-o. Același sfat vi-l dau și vouă, căutați pe net informații și asumați-vă riscul de a investi în acest tip de operațiuni care aduc profituri uriașe, cu un grad de risc destul de scăzut în cazul operațiunii pe care v-am descris-o. Revenind la monedele virtuale vă mai dau un pont simpatic; Ele nu pot fi nici impozitate și nici confiscate de statul român, urmare a lipsei totale de reglementări fiscale în domeniu.
Europa cu două viteze În materialul pe care îl voi publica pe blog vă voi arăta pe larg ce se întâmpla practic cu România în Europa. Până atunci vă voi spune doar că un deficit de 3%, în loc să reducă din decalajul existent dintre noi și ei, îl va accentua dramatic. România trebuie să accepte poziția excentrică desenată de Germania și Franța contra unui deficit de cel puțin 8%”