Mai sunt numai câteva zile până la Crăciun, când toţi românii, fie din ţară sau din Diaspora sărbătoriesc cu mese tradiţionale îmbelşugate.
Pe lângă caltaboși, tobă, cârnați, sarmale şi cozonaci, nu vor lipsi legumele sau fructele.
Numai că ar trebui să fiţi foarte atenţi la ce „trufandale” veţi pune pe masă de Sărbători.
Citește: Crimele de la Caracal, fără egal. E ceva mai oribil în 2019?
Experimentul unui clujean te îngrozeşte.
A cumpărat dintr-un supermarket câteva roşii pe care le-a ţinut 5 săptămâni în cămară. Când le-a cumpărat arătau perfect. După perioada amintită, însă, când le-a văzut nu ia venit să creadă.
Le-a fotografiat, iar poza a postat-o pe pagina sa de socializare.
„Am făcut și eu un experiment cu roșii made in Germania. Roșia am cumparat-o aproximativ acum 5 săptămâni. Uitați și voi rezultatul. Roșia e perfectă, nu s-a stricat, dar a încolțit. Ce ziceți, produse sănătoase? Mă întreb ce fel de pesticide s-au folosit. Sigur nu bălegar, cum foloseau bunicii noștri. Distribuiți să vadă lumea ce mănâncă.
Citește: Crimele de la Caracal, fără egal. E ceva mai oribil în 2019?
- S. Încercați și voi de probă cu o roșie, dar să nu fie în frigider”, a transmis clujeanul, pe Facebook, potrivit stiridiaspora.ro