Evenimentul Zilei > Actualitate > Și-a săpat singură groapa! Atacul pervers la Trump o costă înalta funcție
Și-a săpat singură groapa! Atacul pervers la Trump o costă înalta funcție

Și-a săpat singură groapa! Atacul pervers la Trump o costă înalta funcție

Nancy Pelosi, cea care a pus la îndoială sănătatea mintală a președintelui Donald Trump, a ajuns să fie ea cea suspendată din funcție.

Republicanul Doug Collins a introdus o nouă rezoluție la începutul săptămânii, cu privire la excluderea lui Nancy Pelosi de la Casa Albă, declarând că „nu mai este sănătoasă mintal”.

„Refuzul categoric al lui Nancy Pelosi de a nu se abate de la Constituție, combinat cu acțiunile ei din ultima vreme, ne face să ne îmngrijorăm în legătură cu abilitățile sale mintale, motiv pentru care este neapărat nevoie să o îndepărtăm de la Casa Albă”, a declarat Collins într-o declarație pentru Fox News.

O copie a rezoluției depusă de Collins arată că Pelosi „nu mai este adecvată pentru funcția de purtător de cuvânt al Camerei Reprezentanților, prin urmare ar trebui eliminată de pe acea poziție.

Cu ce a greșit Pelosi?

Nancy Pelosi, unul dintre liderii Partidului Democrat, a lansat vineri procedura de evaluare a stării de sănătate a preşedintelui Donald Trump.

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor, Nancy Pelosi, a lansat această procedură în vederea eventualei suspendări din funcţie.

„Introducem legislaţia pentru crearea Comisiei referitoare la abilităţile prezidenţiale şi la delegarea prerogativelor şi atribuţiilor, organismul şi procedura necesare pentru invocarea Amendamentului 25 al Constituţiei SUA, pentru a permite Congresului să asigure conducerea efectivă şi neîntreruptă la cel mai înalt nivel al puterii executive”, a declarat Nancy Pelosi.

Nancy Pelosi susţine că procedura nu este îndreptată neapărat împotriva lui Donald Trump, sugerând că o astfel de comisie a Congresului poate deveni permanentă.

Nu Trump ar fi fost vizat, de fapt, de procedură!

„Procedura nu îl vizează pe preşedintele Trump. El se va confrunta cu evaluarea alegătorilor, dar actuala situaţie ne arată necesitatea de a crea o procedură pentru viitorii preşedinţi. Momentul este acum, deoarece oamenii vor să ştie”, a subliniat Pelosi.

„În mod clar, preşedintele este sub medicaţie. Oricine dintre noi aflat sub o medicaţie atât de serioasă are o stare modificată”, a subliniat Nancy Pelosi, potrivit cotidianului The Guardian, argumentând că există articole ale profesioniştilor medicali care cred că medicamentele luate de Donald Trump „pot avea impact asupra discernământului”.=

Preşedintele Camerei Reprezentanţilor anunţase că va demara procedurile legislative pentru crearea unei comisii speciale a Camerei Reprezentanţilor care să evalueze starea de sănătate a lui Donald Trump, bolnav de coronavirus, şi eventuala suspendare din funcţie a preşedintelui din cauza incapacităţii exercitării atribuţiilor, prin invocarea Amendamentului 25 al Constituţiei SUA.