"Serviţi, vă rog", o emisiune de vacanţă ce pune vedetele să muncească.
De astăzi, de la 20.30, în fiecare marţi şi miercuri Pro TV readuce "Serviţi, vă rog", emisiunea estivală cu vedete la mare.
Nea Mărin şi doamna Bamboi vor fi gazde, iar Laurette, Bogdan Vladau, Pavel Bartoş, Vica şi Liviu Vârciu vor pune osul la muncă pentru clienţii veniţi la restaurantul lui Nea Mărin. "Mi s-a părut foarte greu, pentru că am avut de gestionat mai multe ca oricând: restaurant, cafenea, terasă, pensiune, fermă de animale şi păsări. Cel mai greu mi s-a părut restaurantul, am avut foarte mulţi clienţi. Cel mai frumos a fost că am stat pe terasă, la malul mării", a spus Nea Marin. În scandal cu toţi Şi pentru ca intriga să fie mai palpitantă, în emisiune va fi şi un personaj negativ: Liviu Vârciu. El îl va scoate din minţi pe Nea Mărin, îi va sfătui pe clienţii restaurantului să plece fără să plătească, pentru a-l enerva pe Pavel Bartoş şi îi va antrena pe toţi într-o bătaie cu apă. "Eu am făcut tot ce mi-a stat în putere să fiu harnic şi să-l aduc pe Nea Mărin la exasperare, dar nu mi-a ieşit nimic, nu am răzbit-o cu securistul ăsta, dar ce ştiu sigur este că cei de acasă vor râde pe bune. Însă, vă spun, povestea nu se termină aici, eu îi voi face o vizită acasă fără camere, fără operatori, nu-l las aşa…", ameninţă Liviu. "Cred că va fi show-ul showului, cred că legătura între mine, doamna Bamboi şi nenorocitul ăsta de Liviu va face pe toată lumea să stea în faţa televizorului. Atât cât m-a ajutat doamna Bamboi, atât a încercat Liviu să mă încurce, dar nu i-a ieşit nimic. În fiecare zi a încercat să-mi distrugă terasa, să ne ascundă mâncarea, să ne arunce din produse, să-şi facă de cap, dar nu i-a reuşit absolut nimic", îi dă replica Nea Mărin. Reţete rapide pentru cititori. Nea Mărin: "Hamsii (sau guvizi) date prin mălai, prăjite în tigaie, servite cu mămăliguţă şi usturoi. Repede şi bun!" Doamna Bamboi: "Cea mai rapidă reţetă care îmi vine în minte este o ciorbă acră de legume care te răcoreşte pe caniculă. Se iau cât mai multe legume, se taie mărunt, se fierb, se adaugă bulion, verdeaţă, borş şi sare după gust.