Șerban Huidu nu scapă de probleme. Riscă să piardă tot

Șerban Huidu nu scapă de probleme. Riscă să piardă tot Șerban Huidu. Sursa foto: Arhiva EVZ

Șerban Huidu nu scapă de probleme. Tatăl acestuia, Florin Huidu, trece prin momente greu de imaginat și riscă să piardă tot ce are mai de preț.

Șerban Huidu nu scapă de probleme. Tatăl acestuia, Florin Huidu, a făcut un împrumut pentru a-și extinde afacerile, dar nu l-a putut achita cauza crizei economice de la acea vreme. El a fost executat silit, iar în prezent mai are de achitat o datorie ce ajunge undeva la jumătate de milion de euro.

Huidu Senior a pierdut și un imobil care valora la acea vreme în jur de 1300000 de euro. Acesta a fost obligat prin hotărâre judecătorească, să plătească, lunar, peste 900 de lei, din pensia sa, de 2400 de lei. În prezent, el a ajuns să trăiască într-o garsonieră. Tatăl lui Șerban Huidu câștigă doar 1400 de lei pe lună, o sumă cu care nu poate avea un trai decent.

Nu vrea să-i ceară ajutorul lui Șerban Huidu

Florin Huidu, 71 de ani, a declarat că nu dorește să le ceară ajutorul băieților lui și că preferă să muncească pe la câte o firmă. El a mai spus că încă poate să facă singur curat în casă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„N-am nimic pe numele meu. Nu vreau să apelez la nimeni. Și copiii au problemele, familiile lor. Mai lucrez ici-colo, nu mi-a fost rușine să duc și copii la școală din blocurile din zonă. Muncesc, care e problema. Și sporadic, pe la câte o firmă. La 71 de ani cine să te mai primească? Deocamdată mă descurc, pentru că știu să spăl, să-mi gătesc, să calc”, a declarat acesta pentru CANCAN.RO.

Șerban Huidu nu scapă de probleme. Riscă să piardă tot

Sursa foto Facebook

A fost la un pas de moarte

Florin Huidu s-a confruntat și cu alte probleme grave. El a fost la un pas de moarte, după ce a stat în stop cardiac 26 de secunde. Acesta a recunoscut că are multe greutăți pe suflet și că a fost nevoit să facă față unor situații îngrozitoare. Tatăl lui Șerban Huidu a povestit că toată viața lui s-a schimbat în rău în urmă cu 17 ani.

„În ultimii 17 ani, de când eu am două stențuri, din cauza unui infarct cu stop cardiac, mi s-au întâmplat toate lucrurile rele. Am avut stop cardiac 26 de secunde la Budimex. Cât să mai ducă și inmioara asta? Am sufletul încărcat. Am trecut prin viață cu de toate. S-au adunat multe. Am pierdut și apartamentul. Cei care au locuit acolo au lăsat o datorie de 2700 la curentul electric.

Lumea e atât de transformată din cauza acestei societăți capitaliste pe care nu o suport sub nicio formă. N-am fost comunist nenorocit, dar am fost pe lângă Vadim, am iubit țara, am vrut să o apăr. Am fost consilier, mi-am văzut de treburile mele. Dar cine e așa, ajunge la doi metri. Cei care s-au opus sau au criticat ce se întâmplă în țara asta, nu au ajuns bine”, a spus Florin Huidu.