X

Se strâng dovezile! Un ziarist învață autoritățile cum să conducă ancheta

Autor: Ovidiu Costea / Data publicarii: 30-07-2019 22:07

Luis Lazarus a criticat pe pagina sa de Facebook felul în care autoritățile au ales să desfășoare ancheta în cazul Caracal și se declară unul din susținătorii teoriei conform cărora Gheorghe Dincă nu ar fi acționat singur.

Jurnalistul de investigație susține că există multe indicii care confirmă această variantă și spune că organele de anchetă nu au cercetat minuțios toate elementele pe care le au la dispoziție.

Din prima zi, de când am fost la Caracal, am atras atenția asupra complicilor! Individul care a stat cu el in casa, in ultima luna, rețelele de prostituție, cârdășia polițiștilor și procurorilor cu interlopii, etc. Mai întâi l-am găsit pe Stefan, cetățeanul ars pe mâini, care zicea ca e bronzat. In mod dubios a încurcat orele la care s-a aflat in casa criminalului, in ziua fatidică! Apoi am arătat ca procurorul și cu șeful poliției sunt vecini, au case mari și “ieftine” și ghiciți de unde au cumpărat terenul! Apoi se arata clar, pe imaginile camerelor, ca altcineva, cu o mașina albastra, îl aduce pe criminal, undeva in oraș, ca sa își ia mașina care stătea parcata acolo de câteva ore! Toată lumea a lătrat trei zile despre criminalul in serie … singuratic! Mai e nevoie sa repet ca are complici? Da-le Doamne minte acestor cretini, ca sa ancheteze ceea CE trebuie și CUM trebuie! Treziți-va bai tâmpiților, ca va duce moșul prin coclauri! Ați depistat mașina care l-a plimbat in ziua apelurilor și l-a adus unde era parcata mașina lui? Nu! De ce a plecat el cu mașina altuia și unde? Sunteți in stare sau nu? Cine vreți sa va găsească mașina? Eu? Lăsați-o dracu de treaba ca nu va opriți din tâmpenii!”, a scris Lazarus pe Facebook.