Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal în Marea Britanie, după finala câștigată de Halep la Wimbledon. Ducesa de Sussex, ironizată: „Ipocrizia a scăpat de sub control”
Scandal în Marea Britanie, după finala câștigată de Halep la Wimbledon. Ducesa de Sussex, ironizată: „Ipocrizia a scăpat de sub control”

Scandal în Marea Britanie, după finala câștigată de Halep la Wimbledon. Ducesa de Sussex, ironizată: „Ipocrizia a scăpat de sub control”

La aproape două săptămâni de când Simona Halep a cucerit, în premieră, titlul de Mare Șlem de la Wimbledon, presa britanică a criticat-o pe Meghan Markle, Ducesa de Sussex, prezentă la finala de la All England Club.

Finala de la Wimbledon dintre Simona Halep și Serena Williams (scor 6-2, 6-2) a fost urmărită din Loja Regală a Arenei Centrală de Kate Middleton. Ducesa de Cambridge, şi de Meghan Markle, Ducesa de Sussex.

Acum, Meghan Markle a intrat în gura jurnaliștilor din Regatul Unit, după ce, într-una din zilele în care a participat la turneul de la Wimbledon, şi-a pus gărzile de corp să se asigure că nu va fi fotografiată de nimeni, nici de fani, nici de jurnalişti.

Celebra prezentatoare TV Carole Malone a taxat-o pe Ducesă pentru gestul ei și i-a dat o nouă poreclă. „Princess Privacy a fost din nou ea însăşi, spunând că solicită bodyuarzilor să oprească spectatorii de la Wimbledon s-o mai fotografieze, căzând astfel în ridicol. Fiindcă odată cu ea la meci erau 12.000 de spectatori şi transmisiunea era urmărită de milioane de oameni de pe Terra. Dumnezeule, dar ipocrizia, ciudăţenia, i-au scăpat de sub control. Ne pare rău, dar Meghan nu are dreptul la un tratament special. Oamenii s-au cam săturat de ea şi de Harry, cu litania lor de nemulţumiri imaginare“.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.