X

Informație-BOMBĂ în lumea mondenă! Iubitul unei vedete PRO TV riscă 6 ani de ÎNCHISOARE

Autor: RamonaDanciulescu / Data publicarii: 05-04-2018 10:04

Salman Khan, marele star de la Bollywood și iubitul Iuliei Vântur riscă să stea după gratii șase ani, după ce o instanță din India l-a găsit vinovat de braconaj.

O instanță din India l-a găsit vinovat de braconaj pe superstarul de la Bollywood Salman Khan, după ce a omorât două antilope rare, protejate de lege, în statul Rajasthan. Totul s-a întâmplat în timp ce filma pentru un film, relatează Libertatea.

Alți patru actori care au jucat în aceeași plicule au fost achitați de instanță. Khan ar putea înfrunta acum între 1 și 6 ani de închisoare, dar poate face apel la sentința dată, mai scrie sursa citată.

Iulia Vântur și Salman trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. De dragul iubirii, vedeta Pro Tv a decis să se mute în India. Fosta prezentatoare a show-ului „Ferma vedetelor“, de la Pro TV, a recunoscut că nu i-a fost uşor, însă şi-a urmat sufletul. „M-a încercat teama, nu e uşor să laşi tot ce ai construit şi să o iei de la zero. În India a trebuit să o iau de la zero ca individ, să mă adaptez unei lumi noi, diferite. A fost şi este un proces personal transformator intens. India mi-a oferit oportunitatea să redescopăr cine sunt dincolo de job, nume, statut, fără prietenii de-o viaţă, familie şi mediul cunoscut“, a precizat Iulia Vântur, conform adevarul.ro.

În ceea ce priveşte relaţia cu Salman Khan, speculată încă din 2012, dar despre care cei doi s-au ferit să vorbească public, vedeta a mărturisit pentru „Viva!“: „El a fost mereu lângă mine. Datorită lui am început să cânt, el m-a încurajat să fac asta. Sfatul lui este: «Munceşte în fiecare zi a vieţii tale». (…) Este firesc să iau în considerare sfaturile lui în alegerile muzicale şi nu numai. Este persoană pe care mă pot baza că îmi dă un feedback real, onest.“

Despre starul de la Bollywood, Iulia Vântur a spus că este un om care ajută zilnic sute de oameni prin intermediul fundaţiei sale „Being Human“: „Este un om care trăieşte pentru ceilalţi, care face ceva practic pentru a schimba ceva în jurul lui. Pentru el nu contează de unde eşti, cum te numeşţi, dacă te poate ajuta…o va face necondiţionat. Am învăţat multe de la el. E un suflet bun, o minte inedită şi o personalitate puternică“, mai scrie adevarul.ro.