X

Revolta părinților: „Noi, testați cu detectorul de minciuni, adevărații criminali, liberi”

Autor: Ionescu Lucian / Data publicarii: 28-07-2019 16:07

Principalul suspect în cazul dramei de la Caracal, Gheorghe Dincă, a mărturisit în faţa anchetatorilor că el este autorul crimelor, iar acum familiile celor două fete își întorc furia spre autorități pentru felul în care au trat disparițiile adolescentelor.

Părinții Alexandrei Măceșanu și ai Luizei Mihaela Melencu au aflat deja că monstrul din Caracal și-a recunoscut atrocitățile. Menționăm că Gheorghe Dincă a refuzat să indice locul în care se află cadavrele. Acest lucur pune, totuși, ancheta în mare dificultate deoarece în instanță este nevoie și de o probă materială.

Alexandra Măceșanu a fost dată dispărută miercuri, 24 iulie, iar, joi, adolescenta a sunat la ora 11:00 de trei ori la 112 anunțând că este sechestrată și că a fost violată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Poliția a avut cu familia o comunicare foarte bună. Într-adevăr, acest monstru și-a recunoscut cele două omoruri. Familia a aflat. Am trăit cu speranța și eu, și vărul meu, și soția lui că totuși trăiește. Incompetența unor oameni ai statului ne-au făcut să credem că poate trăiește. Nu s-a găsit corpul, în afară de firele de păr și banda adezivă”, a explicat Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, la Digi24.

În vârstă de 18 ani, Mihaela Luiza Melencu a dispărut pe 14 aprilie 2019, iar mama sa a declarat că a fost supusă testului cu detectorul de minciuni.

În timp ce noi, familia, eram testați la detectorul de minciuni, adevărații criminali erau liberi. Ne-au întrebat dacă nu cumva ascundem faptul că Luiza ne-a sunat și ne-a spus că e plecată. Le-am spus că nu am luat legătura cu ea”, a dezvăluit Monica Melencu, mama Luizei.

De asemenea, mama Luizei a mai povestit că polițiștii i-au spus că fata ei dispărută de trei luni ar putea fi plecată cu „un Făt-Frumos” pentru că este majoră.

Luiza Mihaela Melencu locuia în comuna doljeană Dioşti, iar în ziua dispariției a spus familiei că va merge la Caracal ca să scoată bani de la un bancomat.