Are dimensiunea unui portofel şi, pe întuneric, redă imagini clare cu o diagonală de până la 50 de inci.
Atunci când trebuie să faci prezentări în Power Point, diverse proiecte făcute pe computer sau pur şi simplu să împărtăşeşti cu prietenii fotografii sau filme, ecranul laptopului sau computerului este prea mic, iar ca să cari după tine un televizor e mult prea complicat.
O soluţie pentru această problemă ar putea fi microproiectorul, un gadget de buzunar care e mare cam cât două telefoane puse unul peste altul şi cântăreşte aproximativ 160 de grame.
Beznă în cameră
EVZ a testat modelul de micro proiector Genius GP-1000. Foarte important, atunci când alegeţi un proiector e să fiţi atenţi la valoarea lumenilor, pentru că pe lângă rezoluţie, luminozitatea este foarte importantă. Gadgetul testat are 12 lumeni.
Am rulat filmul Gladiatorul atât pe întuneric, cât şi pe lumină. Concluzia noastră e că dacă vrei să foloseşti ziua un astfel de gadget trebuie neapărat să tragi jaluzele şi să faci beznă în cameră. La lumina zilei imaginile abia se zăresc.
Rulează şi de pe smartphone
Oferă destul de multă mobilitate. Are suport de card, pe care poţi încărca prin cablu USB până la 32GB de filme şi de fotografii. Cei care a u smartphone-uri cu ieşire video pot rula imagini direct de pe telefon.
Dacă e vorba de o situaţie deosebită şi nu poţi transporta cu tine şi un sistem audio, te poţi descurca şi cu difuzoarele de pe el, însă dacă vrei să vezi un film, recomandăm boxe suplimentare.
Nu necesită setări complexe. Butoanele pentru reglaje şi comenzi sunt la vedere, iar pentru cei mai comozi, micro proiectorul Genius are şi o telecomandă. Preţul modelului GP-1000 este de aproximativ 850 de lei.
- Ce-mi aleg: proiector sau televizor
- Galaxy Beam, telefonul cu proiector video