Primul restaurant cu specific argentinian din vestul țării

Peste doi ani, Timișoara va fi Capitala Europeană a Culturii, iar în preambulul perioadei investiția în hoteluri apare nu doar una necesară, ci și interesantă pentru oamenii de afaceri.

Împreună cu asociatul său, Dan Dinu, cel care a fost până anul trecut finanțatorul echipei de rugby Timișoara Saracens a pus, de luna aceasta, două noi repere pe harta Timișoarei. Un boutique hotel și unicul restaurant cu specific argentinian din oraș.

Del Corso este cel mai nou hotel deschis în Timișoara. Are patru stele, design chic, facilități ultramoderne (acces electronic, display-uri, posibilitatea de a prestabili termperatura apei la duș etc.) și se găsește la numai cinci minute de centrul orașului. Hotelul are 39 de camere, terase intime și o aplicație smart care dă ocazia personalizării sejurului. De exemplu, turiștii pot anunța prin intermediul acesteia că ajung după încheierea programului bucătăriei, pot comanda mâncare și o vor pusea servi și mult după miezul nopții.

Odată cu inaugurarea Del Corso Hotel, proprietarii, Dan Dinu și Dușan Filipaș, cunoscuți investitori timișoreni, anunță și deschiderea primului restaurant cu specific argentinian, din vestul țării. Restaurantul, situat la parterul hotelului, îmbină armonios părti din ADN-ul acestuia cu design-ul sustenabil al grădinilor verticale stabilizate și al lemnului natural. Destinat gurmanzilor care apreciază aromele și gustul fin al unei bucătării vibrante, Argentinian Steakhouse aduce deliciile pampas-ului în România. Din ingrediente de cea mai bună calitate, pregătite sub atenția chef-ului Nicolaie Tomescu, deliciile din meniu ridică o singură dificultate: cea de a alege. Amintim doar că printre specialitățile casei se numără Empanadas și Provoleta, coastele de vită, diafragma de taur, cel mai fraged mușchi, antricotul cu os și ”vedeta” Tomahawk.