Primarul Capitalei, Nicușor Dan, consideră că locuitorii din București sunt foarte pretențioși fiindcă vor căldură și apă caldă în apartamente.
Păcăliciul zilei- Nicușor Dan. Păcăliciul de partid și de stat
Emisiune realizată de Mirel Curea
Astăzi vom vorbi despre Păcăliciul politician. Un Păcălici politician, Păcăliciul conducător. Acest Păcălici conducător are o trăsătură specială. Este nemulțumit de cei pe care-i conduce.
Adică nu el este incapabil să conducă, nu el este un Păcălici, ci oamenii sunt de vină pentru că au pretenții deșănțate.
Păcăliciul zilei- Nicușor Dan
Și un exemplu de asemenea păcălici este primarul Capitalei, domnul Nicușor Dan, care excedat, sos din sărite de pretențiile locatarilor a zeci de mii de apartamente că n-au căldură, n-au apă caldă, excedat, îi scoate pe aceștia ca fiind deșănțat de pretențioși.
Și spune că „Sunt țări europene în care e o normalitate să aibă”, exprimarea îi aparține, exprimarea agramată, „este o normalitate să aibă 19 grade în casă. Lumea s-a obișnuit undeva la 22 de grade”.
E un Păcălici, ca să nu spun altfel mult mai grav!
Păcăliciul de partid și de stat
Nu este primul Păcălici care-și ascunde incapacitatea de a rezolva problemele pe care s-a băgat să le rezolve, că nu l-a adus nimeni cu forța la primărie, dă vina pe oameni că au pretenții nesăbuite. Are un înaintaș de la aceeași școală! Școala USR-isă, marxistă.
Pe doamna Anca Dragu, ministrul de Finanțe în Guvernul Cioloș, care spunea, scoasă din sărite, de pretențiile sindicatelor de a se ridica salariul minim de la 1.050 de lei la 1.200 de lei, spunea că țări ca Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud, unde „locuitorii și mulți (iarăși, ei așa vorbesc) și toți știu să facă ceva pe doi lei. Fac ceva ce românul nu mia face de ceva vreme”.
Nemulțumită că oamenii ar fi vrut și ei să le crească, repet, salariul minim de la 1.050 de lei la 1.200 de lei. Adică o creștere derizorie. Anca Dragu este un ministru de Finanțe incapabil să socotească că în România existau 1,22 de milioane de oameni care câștigau nu doi, ci patru lei pe oră. Păcălici!
Pe o ediție viitoare, o zi bună!