Oprescu - 22% în Bucureşti, Vanghelie - 20%

Oprescu - 22% în Bucureşti, Vanghelie - 20%

Sorin Oprescu este cel mai popular PSD-ist în sondajul comandat de partid pentru a testa şansele candidaţilor pentru Primăria Capitalei.

Rezultatele parţiale ale acestui sondaj au fost date publicităţii sâmbătă de Marian Vanghelie, liderul PSD Bucureşti, în emisiunea 3x3 de la Realitatea TV. Potrivit lui Vanghelie, după consultarea a jumătate dintre bucureştenii care reprezintă ţinta sondajului, 22% dintre cetăţenii Capitalei îl preferă pe Sorin Oprescu. Vanghelie susţine că el se află pe locul doi, cu 20%, în timp ce alţi posibili candidaţi, precum Victor Ponta sau Cristian Diaconescu, ar avea sub 10%. El a arătat că Adriean Videanu nu are peste 50%, aşa cum se arată într-un sondaj intern al PD-L.

Preşedintele PSD Bucureşti a precizat că nu a abandonat intenţia de a candida la Primăria Capitalei. Social-democratul şi-a minimalizat contracandidaţii la postura de candidat în Bucureşti, declarând că „nu se pot bate la fel de bine ca mine“. El este convins că eşecurile repetate înregistrate de PSD la Primăria Capitalei sunt cauzate de lipsa de ambiţie a partidului şi că există „anumite persoane“ care nu doresc ca formaţiunea să obţină postul de edil-şef pentru a nu crea un lider cu greutate.

Ne puteți urmări și pe Google News