Meniu de poliţist. Vezi ce au gătit poliţiştii la un concurs de gătit

Cea de-a V-a ediţie a concursului anual ''Poliţistul bucătar'' a avut loc în acest weekend, la cabana de vânătoare de la Iersig, ce aparţine Ocolului Silvic Bocşa Română din Caraş Severin

La concursul organizat de Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual şi Corpul Naţional al Poliţiştilor au participat nouă echipaje formate din poliţişti şi poliţişti de frontieră, care au gătit, printre altele, tocăniţă de mistreţ cu mămăligă, fasole cu ciolan în pâine, ciorbă de crap, gulaş cu carne de vită şi de porc, toate asezonate cu ardei iuţi sau murături specifice toamnei. Nu a lipsit nici tortul festiv, preparat şi ornat de poliţiştii din Bocşa.

Ca la orice concurs serios, nu a lipsit nici juriul, care a degustat din toate produsele pregătite cu migală de către concurenţi.

În urma jurizării, premiul cel mare ''Maeştrii de maeştri'' a fost obţinut de echipa ''Aristocraţii'', formată din poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Caraş-Severin. Locul al doilea a fost ocupat de echipa ''Black and White'', din Bocşa, numele provenind de la faptul că poliţiştii au gătit simultan la două ceaune, unul alb şi unul negru. Această echipă a fost urmată din poliţiştii de la ''Hercules'' Băile Herculane.

Tot cu acest prilej, la Iersig, s-au desfăşurat şi concursuri de şah, table şi tenis. Toţi concurenţii au fost premiaţi cu diplome, iar cei mai buni au primit diferite cadouri. La manifestare au participat atât poliţişti, cât şi familiile acestora.