X

Leo Iorga a revenit în țară după tratamentul din Germania. Primele imagini cu artistul

Autor: IlincaDragoș / Data publicarii: 22-04-2019 09:04

Fostul solist al trupei Compact Leo Iorga a revenit în țară după tratamentul pentru vindecarea cancerului din Germania. Artistul a avut duminică, de Florii, prima ieșire în oraș alături de prieteni și familie. În Germania, Leo Iorga a fost însoțit de soția sa.

Leo Iorga a postat un mesaj pe Facebook în care a anunțat prima ieșire cu prietenii după ce a fost plecat două luni de zile la tratament în Germania. Acestă ieșire este un semn al faptului că artistul se simte mai bine.

 „Prima ieșire după două luni, acasă… Cu prietenii, de Florii în București: Valentin Gora, Otilia Boar, Teo Boar, Paula nevastă-mea, eu, Mircea Baniciu, Marius Bațu…Exact în spatele meu, la microfon se află Vlad Miriță. Voi continua tratamentele după Sfintele Paști”, a scris Leo Iorga pe Facebook, informează libertatea.ro 

Miercuri, 10 aprilie, doctorii de la centrul de Tratament Oncologic Hamburg (Strahlenzentrum Hamburg) l-au supus unei noi intervenții chirurgicale prin metoda Cyberknife, prin care, în perioada următoare, în mai multe etape, vor fi atacate punctual toate formațiunile apărute pe plămânul artistului.