La ce ajută: Efectele vindecătoare ale DROJDIEI DE BERE

Drojdia de bere se numără printre cele mai sănătoase alimente. Pe lângă faptul că este un produs la un preț foarte accesibil, o poți consuma proaspătă sau uscată și să ai parte de aceleași beneficii pentru sănătate.

Drojdia de bere conține multe vitamine (B, E, D, H), dar și numeroase minerale de care organismul tău are nevoie în fiecare zi, pentru buna funcționare. Drojdia de bere mai conține proteine, lipide și glucide, scrie avantaje.ro.

Bogată în vitamine

Drojdia de bere conține multe vitamine (B, E, D, H), dar și numeroase minerale de care organismul tău are nevoie în fiecare zi, pentru buna funcționare. Drojdia de bere mai conține proteine, lipide și glucide.

O cură cu drojdie de bere durează între 10 și 30 de zile, cu o săptămână pauza dacă vrei să repeți procesul. Află toate beneficiile pe care ți le poate oferi o astfel de cură și cum se ține:

Drojdia de bere previne bolile cardiovasculare, ajută la tratarea bolilor de piele (inclusiv acnee, alopecie, psoriazis sau eczeme), menține sănătatea părului și a unghiilor, tratează ulcerațiile vaginale și anale, poate preveni diferite tipuri de cancer (de prostată, de ficat, de piele, de gât), ajută la tratarea hepatitelor, ajută la vindecarea bolilor infecțioase.

Drojdia mai are și alte proprietăți: ajută la reglarea florei intestinale, reglează secreția de insulină, tratează insomniile, consolidează sistemul osos în special la copii, întărește arterele și te ajută să slăbești. Drojdia de bere mai este folosită pentru tratarea diareei sau pentru tratarea răcelilor de sezon, datorită proprietăților sale anti-infecțioase.