Iohannis, echipament de schi exagerat de scump? Cât ar fi scos din buzunar președintele

foto: arhiva EVZ

Klaus Iohannis a fost surprins sâmbătă, la doar o zi de la tragedia de la Matei Balș, pe o pârtie de schi purtând un echipament scump.

Klaus Iohannis a fost filmat sâmbătă pe o pârtie, purtând un echipament de schi destul de scump, scrie Romania TV. Jurnaliștii de la RomaniaTV susțin că președintele României ar fi scos sume frumușele de bani pentru echipamentul său.

Iohannis are echipament de schi scump

Aceștia spun că pentru o pereche de schiuri Stöckli Laser Iohannis a plătit o mie de euro fiind unul dintre cele mai scumpe branduri din lume. Nici restul echipamentului nu pare prea ieftin. Pentru clăparii purtați, Ioahnnis ar fi plătit peste 800 de euro. Despre costum în sine nu se cunosc detalii, dar probabil este tot ceva din gama profesională.

Gafa lui Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a fost surprins, sâmbătă, în timp ce cobora pe pârtia de la Păltiniş, Județul Sibiu. El a fost filmat schiind la numai o zi de la tragedia de la Institutul Matei Balş din Capitală, unde şase oameni au murit într-un devastator incendiu.

Preşedintele Klaus Iohannis a fost filmat la schi, astăzi, pe pârtia de la Păltiniş.

Discuția dintre cameraman și Președinte a fost redată de Antena3.

„Cameraman: Cum e la schi, domnule preşedinte?

Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi.

Cameraman: Cum e zăpada la Păltiniş?

Klaus Iohannis: Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!”, a fost dialogul pe care cameramanul l-a avut cu preşedintele.

Excursia la Sibiu a preşedintelui vine la numai o zi de la incendiul tragic din Bucureşti, de la Institutul Matei Balş, acolo unde şase pacienţi bolnavi de COVID-19 au murit din cauza fumului şi a flăcărilor.

Iată și declarația de vineri a președintelui Iohannis de după incendiul de vineri

Șeful statului a întreprins ieri, o vizită la Spitalul Matei Balș din Capitală, la câteva ore după incendiul devastator, care a ucis și rănit mai mulți pacienți, internați cu Covid-19.

„Ce pot să spun este că îmi pare foarte rău. Transmit condoleanțe familiilor îndoliate, iar celor care au fost aici în saloane le doresc însănătoșire grabnică.

This post was last modified on 12 august 2021 5:21