Ai împlinit 30 ani. VEZI ALIMENTELE de care trebuie SĂ TE FEREȘTI

După împlinirea vârstei de 30 ani, studiile clinice arată că trebuie să ne adaptăm alimentația în funcție de transformările pe care le suferă corpul. Alimentele nocive sunt periculoase după vârstă de 30 de ani întrucât răspundesc boli grave.

Pentru a ne menține sănătatea și vitalitatea este necesar să ne schimbăm radical mentalitatea în ceea ce privește alimentația și preferințele pentru alimentele nocive care conțin aditivi și acentuează procesul de îmbătrânire, scrie esquis.ro.

Să vedem acum care sunt alimentele pe care trebuie să le eliminăm din alimentația nostră zilnică:

Produsele de panificație dulci: tartle, brioșele, gogoșile nu trebuie să mai fie incluse în mediul zilnic după ce a împlinit 30 de ani ca urmare a conținutului mare de aditivi și de zahar alb rafinat.

Zahărul alb:  este principalul pericol care consumat în cantități mari zilnice produce diabet și totodată sporește creșterea bruscă a nivelului insulinei din organism. De asemenea, zahărul alb este responsabil de creșterea în greutate, apariția bolilor cardiovasculare și infertilitate.

Făina albă:  alimentele bogate în făină albă conduc la apariția unui fenomen periculos pentru sănătatea nostră: transformarea carbohidranților în zahăr iar corpul va ajunge să secrete multă glucoză.

Sucurile artificiale: sunt cea mai  importantă resursă de zaharuri și de aditivi care pot conduce la apariția cancerului prin consumul acestora zilnic.