Evenimentul Zilei > Horoscop > Cutremurul, o altă amenințare a lui Vladimir Vladimirovici Putin? Horoscop
Cutremurul, o altă amenințare a lui Vladimir Vladimirovici Putin? Horoscop

Cutremurul, o altă amenințare a lui Vladimir Vladimirovici Putin? Horoscop

Horoscop Mașina de produs cutremure a lui Vladimir Vladimirovici nu are nimic în comun cu HAARP. Teoria conspirației spune că mașina în cauză este formată dintr-un număr de motoare rachetă, se pare că șapte, nu trebuie să fie număr par, de putere foarte mare, se pare ca RD 180, probabil pentru produs vibrații și o misterioasă lentilă de cuarț, care nu se precizeaza daca este artificială, sau o formație minerală, în interiorul scoarței Pământului.

Horoscop Pe 29 octombrie s-au născut Edmund Halley, ducele de Alba, Richard Dreyfuss, Paul Joseph Gobbels, Jean Giraudoux, Franz von Papen, Silvia Dumitrescu-Timică, Radu Cosaşu, Alexandru Bena, Jean Alexandru Steriade, Doru Covrig, Alexandru Chira.

 

Horoscop Pe 29 octobrie sunt Sfinții: Anastasia Romana, Avramie și Maria, nepoata sa. Nimic în ”Kalendar”.

 

Dragi lupi, padawani și hobbiți vă mulțumesc mult, domniilor voastre, adică celor mulți la număr, care m-au felicitat pentru că am ”ghicit” foarte precis cutremurul de sâmbătă noapte. Vă mulțumesc, dar nu am ghicit. Ghicesc astroloagele, cele cu ascendentul și cei care fac horoscoape după rune. Eu calculez, studiez, observ și adun date și informații. Vă informez numai când sunt cutremure, nu vă sperii aiurea.

 

Am o metodă, vă dați seama că nu o s-o fac publică și așa mai mulți dintre domniile voastre mi-au semnalat că sunt copiat la greu pe mai multe situri, dar nu am ce să fac, nu am nici timp și nici oameni ca să fac muncă de polițist informatic. Nu mă supăr, dar o mențiune pe siturile respective, gen: ”după o idee de Radu Ștefănescu, publicată în EVZ” ar fi o dovadă de civilizație și cinste. Mă tem că mai toți în România s-au învățat să fure, doar au modele ilustre.

 

Pe de altă parte am mai mulți prieteni de corespondență, oameni de știință, savanți în seismică. Câțiva lucrează la USGS, alții la EMSC, alții sunt particulari. Care îmi trimit date și avertizări, pentru că nu le comercializez, cum fac institutele care vând avertizoare de cutremure. Lor nu le trimit, îi consideră concurenți pe piață. Este vorba de știință, nu de ”ghicit”! De ghicit știu 112 metode, le-am învățat la Madrasse Omar Khayyam așa că îmi dau seama când cineva ghicește, sau aplică o metodă științifică. Domniile vostre nu au învățat patru ani la școala din Teheran, așa că nu mă supăr, în definitiv asta v-a învățat televizorul, ghicitul.

 

Prin corespondența domniilor voastre am întâlnit, destul de des, teoria conspirației, cea cu cutremurele provocate de ruși. Și eu am păcătuit, recunosc, altă dată, dar era suspect faptul că majoritatea cutremurelor  care contează, adică peste 2,8 pe Richter, a avut loc în weekend, când se presupune că Vladimir Vladimirovici Putin se joacă cu mașina de produs cutremurele. Unii au adus vorba de HAARP. Bun, aia o au americanii în Alaska și nu prea au mai făcut tiruri cu ea, pentru că s-au speriat, cum s–a speriat tot proiectul ”Manhattan” după un număr de experiențe atomice.

 

Mașina de produs cutremure a lui Vladimir Vladimirovici nu are nimic în comun cu HAARP. Teoria conspirației spune că mașina în cauză este formată dintr-un număr de motoare rachetă, se pare că șapte, nu trebuie să fie număr par, de putere foarte mare, se pare ca RD 180, probabil pentru produs vibrații și o misterioasă lentilă de cuarț, care nu se precizeaza daca este artificială, sau o formație minerală, în interiorul scoarței Pământului. Ca argument la existența mașinii de produs cutremure, conspiratorii afirmă cu acte în regulă că de la formarea sa, din anul 2016, Garda Națională, armata personală a lui Vladimir Vladimirovici, a comandat și a consumat cantități foarte mari de kerosen. În anul 2016 a consumat 146 tone de kerosen, în 2017, 354,5 tone iar, în lunile care au trecut din 2018, 412 tone de kerosen. Garda Națională nu are supersonice în dotare, care să consume kerosen. Concluzia a fost că kerosenul a fost consumat de motoarele rachetă RD 180 din arma de produs cutremure.  Tot teoria conspirației spune că arma seismică a lui Putin este foarte departe de a fi precisă și eficace. Uneori funcționează ore în șir și nu produce nicio vibrație a solului, alteori produce cutremure unde nici nu se așteptau operatorii.

 Nici nu știți ce scandalos de senzaționale sunt unele situri rusești, sau din republicile foste sovietice! Câtă imaginație! Toată taină este că trebuie să știi rusește, găsești acolo teorii ale conspirației și știri senzaționale, la greu. Eu de acolo am luat mașina de produs cutremure.

Dar, dacă nu știați, activitatea umană produce cutremure, unele devastatoare. Mineritul, extragerea apei din subteran pentru diferite folosințe, construirea unor orașe, clădiri foarte grele, dar și pomparea în subteran de lichide, gen șisturi bituminoase sunt tot atâtea cauze pentru producerea unor cutremure, unele de grad 6-7 Richter. Ele sunt de suprafață, la o adîncime de 2-10 km, dar sunt distrugătoare, sunt, adesea, verticale.

Mașina de produs cutremure a lui Vladimir Vladimirovici Putin cred că este doar propagandă. Ca Adolf Hitler care amenința ca are trei bombe ale Apocalipsei, armele lui secrete, cu care va schimba soarta războiului. Adevărul a fost că Hitler avea cele trei bombe atomice, le-a văzut și Mussolini și a spus și el, dar nu mai avea unde și cu ce să le transporte, războiul se ducea în Europa, în Germania, chiar. Lasă că le-au folosit americanii, după ce le-au luat din Germania, în mai 1944. Una au demontat-o, ca să știe cum se face și apoi au făcut o experiență în Nevada, pe celelalte două le-au aruncat în capul japonezilor. Tot teoria conspirației, dar prea se potrivește…

După cum, fără niciun secret, fără teorii ale conspiraței, vă spun științific și sunt sigur de asta, nu ghicesc, că mâine este o altă zi!

 

☼      ♂      ♀

 

 

BERBEC Ești oarecum neatent, probabil din cauza oboselii cronice. Deşi toate problemele din ultimul timp te-au făcut să-i cam neglijezi pe cei pe care îi iubeşti, astăzi vei putea recupera. Daca stai acasă şi trebăluieşti este o zi excelentă, dacă nu – este la fel de bună in realizări şi în afirmarea ta la serviciu, sau unde îţi desfăşori activitatea. Cu toate că nu prea ai bani, visele tale de mărire şi de imbogăţire nu-ţi dau pace. Continuă, norocul ajută pe cei îndrăzneţi! Ţi-ai programat din timp ziua aceasta pentru cumpăraturi în oraş, dar, iată, ceva neaşteptat te face să-ţi schimbi planurile. Este totuşi o veste bună. Perioada îţi este favorabilă în toate, mai puţin durerile de cap. La propriu şi la figurat. Despre durerile la propriu – atenţie la vremea capricioasă, îmbracă-te corespunzător şi mai ales protejează-ţi capul şi fruntea şi totul o să fie bine!  

 

TAUR Conjunctura astrologica iţi indică o posibilă întâlnire neaşteptată, dar care te bucură mult, mai ales prin noutaţile pe care poți să le afli. Seară plăcută, poate la un film nou, la modă. Astăzi trebuie să te fereşti de incidente sau accidente cauzate de foc sau metal. Nu trebuie să ai vreun bolid de sute de cai putere ca să faci un accident. Nouă din zece răniri uşoare se întâmplă în propriul cămin. Locurile „preferate”: bucătăria şi baia. Atenţie! Nu este obligatoriu să ţi se întâmple ceva, pentru că prevenit înseamnă pregătit şi stelele arată, nu obligă! Totuşi, te rog frumos, fii atent la cuţite şi la tigăi puse pe foc… Proiectele începute în această perioadă par că vor aduce rezultate excelente.  Totuşi, este bine să ceri un sfat competent, mai ales dacă doreşti să dotezi mica ta afacere, sau casa, cu tehnologie.

 

GEMENI  Fii sincer, mai ales cu tine şi recunoaşte, măcar astăzi, chiar dacă nu prea îţi convine, că majoritatea problemelor pe care le ai se datoresc superficialităţii tale. Termină odată lucrurile începute! Astăzi ai relativ noroc şi în dragoste şi in afaceri, dar afaceri care privesc comunicarea, in general! Cu zodia în continuare relativ neaspectată trebuie sa eviti confruntările tăioase, mai ales cele legate de activitaţile profesionale sau de meseria ta. În general eşti un bun profesionist, dar uneori superficialitatea te îndeamnă să laşi lucrurile neterminate. Dacă ai fi chirurg ai lăsa operaţia necusută? Când  cheful de muncă se termină brusc, roagă frumos pe un prieten să te ajute să termini ce ai de făcut.

 

RAC  Astăzi ai o zi cam amestecată, aşa ca poate este bine să faci o analiza atenta şi obiectiva a realizarilor şi a eşecurilor. Trece timpul, fără necazuri şi poţi să o iei pe drumul bun. Nativii din zodia Racului care care posedă talente artistice sau literare au o perioadă de creaţie foarte bună. O nouă relaţie de dragoste sau reprinderea unei legături mai vechi – sunt semne că din seara acestei zile, sigur, doar pentru un procent dintre nativi. Astăzi nu te grăbi nejustificat, nu este genul tău şi nici nu dai rezultate mai bune. Până la urmă iei o hotărâre, dar vei constata că nu ai luat în considerare toate datele problemei, că ţi-ai făcut „stereotipuri de comportament”, că întotdeauna stai în defensivă. „Doi paşi înainte, unul înapoi” aşa caracteriza Claudius Ptolomeus, părintele astrologiei moderne, pe nativii din Cancer (Rac).

 

LEU  „Nu mor caii când vor câinii” – tot zoologic vorbind, stelele arată clar că te-ai căptuşit, în trecere, cu un nou „potențial ostil”. Leu-paraleu sau doar leuşor, trebuie să-ţi ascuţi colţii!  Astăzi “influenţe astrale subtile” te ajuta sa tragi concluzia că lucrurile încep să meargă spre bine, la locul unde activezi, fie că este birou, fabrică sau şcoală, poate şi in dragoste. Atenţie la nişte termene sau întâlniri – este bine să nu întârzii : „punctualitatea este politeţea regilor!”. Cu moderaţie, mai ales la cheltuieli, poți să eviţi neplăcerile. Normal, dar platitudinea de mai înainte are şi ea înţelepciunea ei! Că, fii sincer şi recunoaşte, când îţi place ceva, fie că îţi trebuie, fie nu, tu cumperi, nu te gândeşti! Cât despre inamicul care te pândeşte, ori ragi tare la el odată, ori îl aştepţi… la cotitură!

 

FECIOARĂ Eşti cam rasfăţăt de cei din jur şi nu ţi se pun prea multe sarcini pe umeri. Situaţia  te bucura pentru ca ai mai mult timp pentru tine, să te ocupi de micile sau mai marile tale pasiuni.  O anumită curăţenie sufletească te impiedică să te foloseşti de oameni – atenţie, însă, cineva va încerca să se folosească de bunele tale intenţii. Trebuie să ai încredere în promisiuni, dar să nu te implici total. Ceva surprize plăcute. Păstrează-ţi zâmbetul pe buze, ciripeşte în continuare bârfe mondene şi vei fi cel mai apreciat. Nu te băga in discuţii serioase care privesc bani sau interesul altora. O zi bună, pe total. Pe seară poţi să-ţi iei bilete la un spectacol sau pur şi simplu să te simţi foarte bine. Concentrează-te azi pe relaţiile tale sentimentale, pe locul lor în gândurile şi viitorul tău.

 

BALANŢĂ Vrei să araţi bine şi să te simţi bine în lume, dar nu te înduri astăzi  să-ţi cumperi lucruri mai bune. Zgârcenia asta o să te coste. Trebuie să te respecţi, dacă vrei să fii respectat!  Armonia trebuie să facă parte din viaţa ta, aşa au hotarât stelele pentru tine. Nu te mai indigna când afli amanunte picante despre unele relaţii sociale, despre „vedete”, sau despre unii prieteni care sunt serviabili atita timp cit  pot profita de bunavointa ta. Ai şansa să-ţi clarifici un pic dorinţele şi aspiraţiile, să te detaşezi de cotidian. Puţină solitudine, singurătate bine temperată – nu-ţi strică şi îţi întăreşte capacitatea de dialog. Poate vrei să vizitezi, ca pe un muzeu, nişte magazine noi şi foarte scumpe. Este bine, așa vezi ceea ce nu trebuie să cumperi!

 

SCORPION Ai şanse azi să primeşti un dar neaşteptat, care îţi schimbă brusc starea de spirit. Esti conciliant şi nu mai mai doreşti confruntări din care să ieşi învingător. Poate fi ziua de naştere? Sigur că la un procent din Scorpioni este ziua de naştere, absolut corect şi natural. Dar mai toţi din zodie, conform curbei statistice, primesc ceva ce poate fi considerat un dar! Poziţiile planetelor şi a indicatorilor astrologici iti indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor lăsate, întarziate, abandonate chiar, aceasta pe plan profesional.  Energia ta vitală este în creştere, repet, ca să înţelegi mai bine, iar tot ceea ce te deranjează este că toţi prietenii sunt foarte ocupaţi. Adică nu au timp de tine.

SĂGETĂTOR  Dimineaţa eşti cam apatic şi lipsit de initiativă, ceea ce nu te caracterizează. Poate este oboseala, poate lenea, dar nu îţi poţi permite să ai pierderi. Amână tot ce pare că este important! Nu-ţi face griji inutil, viitorul îţi este favorabil. Dar trebuie să te concentrezi ca să-l obţii, viitorul acela „luminos”! Profită azi de conjunctura favorabilă şi promovează-ţi propriile interese, mai ales dacă este vorba de găsirea unui loc de muncă. Insistă şi nu da înapoi. Locurile de muncă sunt din ce în ce mai rare, iar cele bune aproape inexistente. Nu te baza pe promisiunile în doi peri, mai ales dacă aparţin unor negociatori. Afacerile se bazează pe încredere, nu pe false păreri, pe naivitate!  Astăzi ai o configuraţie bună, ai şansa să faci bine tot ceea ce începi şi să te impaci cu cineva pe care l-ai evitat de multa vreme.

 

CAPRICORN Schimbările posibile de astăzi, la care, de altfel te aşteptai, contribuie la întarirea încrederii colegilor, anturajului, familiei în tine şi la îmbunătăţirea situaţiei, a propriei imagini. Evita cu calm şi seninătate să dai replica unor provocări evidente, pentru că discuţia să nu degenereze într-o cearta nejustificatata. Daca ai greşit cu ceva cere-ţi poetic şi cu eleganţă scuze şi vezi daca poti indrepta lucrurile. Dacă nu, dacă nu recunoşti greşeala, chiar dacă ai merge pe apă nu ai fi mai bun decât o pată de ulei. Ai realizat ceva, poate chiar te-ai hotărât să-ţi iei soarta în propriile mâini, să începi ceva pe cont propriu. Foarte bine! Nu trebuie să ai ezitări din cauza caracteristicii zodiei care pune siguranţa personală pe primul plan. Cine nu riscă, nu câştigă!

 

VĂRSĂTOR Ultima zi de luni din octombrie este foarte agitată şi plină, mai ales în versiunea zodiei tale. Ca să prevalezi trebuie sa dai dovada de calm şi realism şi să laşi atitudinile utopice. Astazi te găseşte în postura plăcută nativilor zodiei să dea ordine. Şi asta chiar dacă eşti un subordonat mărunt, undeva pe la marginea organigramei. Nu neglija astăzi amănuntele, gândind numai „macro” şi în termeni generali, aşa cum eşti adesea tentat să o faci, ai mult mai multe şanse să rezolvi cu bine problemele dacă cunoşti multe amănunte. Dacă nu poţi ia ca aliat un nativ de Fecioră – „regele detaliului”. Foarte bune rezultate în domeniul familiei şi al relaţiilor sociale. Ziua îţi este favorabilă, dar nu trebuie să forţezi.

 

PEŞTI Începi cu dreptul săptămâna si chiar de astăzi va fi nevoie de unele calităţi şi abilităţi ale tale. Încet-încet te faci de neînlocuit. Atenţie, să nu intri într-o rutină care te limitează! Multe vorbe bune, care iţi fac multă placere, din partea unor persoane rezervate de obicei. Astăzi eşti foarte generos. Eşti mulţumit de bucuria pe care o faci celor din jur, nu ai nevoie de prea mult ca să fii fericit. Primeşti în schimb, ca răsplată, mici gesturi plăcute facute de cei dragi, sau de colegi, fară vreun motiv anume, ci ca răsplată pentru bunul tău simţ.

 

horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop horoscop