Vedeta de la „Cireașa de pe tort” de la Prima TV spune că în locul unde se gătește bucătarul-șef este „stăpânul” și că acesta trebuie să țină o disciplină ca la armată.
Cunoscut pentru ironiile sale, Horia Vîrlan, vedeta de la „Cireașa de pe tort” de la Prima TV, a povestit pentru EVZ cum arată bucătăria unui restaurant de lux. El a evitat să spună dacă acolo se țipă sau se folosesc cuvitne dure, dar a sublinicat că de bază este disciplina. „Bucătăria unui restaurant de lux este condusă de un Bucătar-Șef, care este „stăpânul- bucatăriei”. El decide cine lucrează acolo și care este schema orară, creează preparatele, compune meniul. În bucătăria unui restaurant de lux e disciplina ca la armată. Fiecare are câte o sarcină precisă, pe care trebuie să o îndeplinească automat, rapid, pentru că timpul este foarte important. Ca să gătești foarte repede trebuie să știi bine tehnicile culinare, și asta înseamnă disciplină. Bucătăria unui restaurant este ca o unitate militară”.