SC Remat SA Călăraşi, care a cumpărat cele 2.450 de vagoane subevaluate de la CFR Marfă prin intermediul Bursei Române de Mărfuri, este deţinută de Tawil Group, un grup de firme cu capital integral privat condus şi coordonat de familia libaneză Tawil din anul 1964.
Tawil a devenit acţionar majoritar la Remat Călăraşi în 1998, când societatea a fost privatizată. Obiectul principal de activitate este colectarea si valorificarea deseurilor feroase şi neferoase. Remat Călăraşi are o capacitate de procesare de 9.000 de tone/lună. Începând cu anul 2001, S.C. Remat S.A. Călăraşi a înregistrat profit, obţinând locul 1 în fiecare an, pentru domeniul de activitate cod CAEN 3832 (recuperarea materialelor reciclabile sortate), în funcţie de numărul de salariaţi, profitul net şi cifra de afaceri. S.C. Remat S.A. Călăraşi, a mai obţinut şi Diploma de Excelentă din 3 în 3 ani.
Grupul de firme are afaceri în aproape toată România: Remat Prahova, Remat Călăraşi, Tawil Metal Recycling Deva, dar şi mai multe complexe industriale: Almet Năvodari, Pheornix Medgidia, Arosda Industries (firmele produc aliaje de aluminiu şi producţia de construcţii metalice).
Pe 23 iunie 2015, o acţiune a poliţiştilor a vizat grupul de firme al familiei Tawil. Peste 600 de poliţişti au descins în Bucureşti, Ilfov, Călăraşi, Giurgiu, Vâlcea, Teleorman, Argeş şi Dâmboviţa, fiind suspiciuni de evaziune fiscale şi spălare de bani, după ce au fost înregistrate achiziţii fictive de fier vechi la 47 de firme-fantomă, prejudiciul produs fiind estimat la 10 milioane de euro.